Nejprodávanější knihy - květen 2024
objevování vesmíru

Bang!! Ucelená historie vesmíru - 11%
Dnes víme, že hvězdy na obloze jsou vzdálená slunce, z nichž mnohá jsou větší a svítivější než to naše, což ze Země dělá bezvýznamnou planetu. Co se ale rozkládá za tím vším? Jak vesmír vznikl?
objevování vesmíru

Bang!! Ucelená historie vesmíru

449 Kč
399 Kč
Hvězdný posel / Rozprava s Hvězdným poslem - 11%
Na jaře roku 1610 vydal Galileo Galilei nevelký spisek Hvězdný posel, věnovaný florentskému vévodovi Cosimovi II. Medicejskému, v němž jako první popsal pozorování oblohy pomocí dalekohledu a oznámil objev Jupiterových měsíčků.
objevování vesmíru

Hvězdný posel / Rozprava s Hvězdným poslem

332 Kč
295 Kč
Profesor Astrokocour: Hranice vesmíru - 11%
(3x)
Výpravná obrazová encyklopedie pro děti, která sklidila obrovský úspěch hned po svém anglickém vydání, přiblíží všechna tajemství vesmíru – od velkého třesku po planety Sluneční soustavy.
objevování vesmíru

Profesor Astrokocour: Hranice vesmíru

446 Kč
396 Kč
Hyperprostor - 6%
(1x)
Michio Kaku vykonal další dobrodružnou výpravu po hyperprostoru. Seznamuje laického čtenáře s teorií superstrun a zábavně a srozumitelně ho uvádí do problematiky vyšších dimenzích.
objevování vesmíru

Hyperprostor

339 Kč
319 Kč
Paralelní světy - 11%
(1x)
Známý fyzik a zkušený popularizátor vědy Michio Kaku vykresluje ve své nejnovější knize fascinující a pozoruhodný obraz vesmíru, jak jej předkládá moderní fyzika na počátku 21. století.
objevování vesmíru
Ukázky

Paralelní světy

449 Kč
399 Kč
Sluneční soustava dalekohledem - 11%
Vypravte se s námi za nočními svítícími oblaky, polárními zářemi, meteory, zodiakálním světlem či umělými družicemi.
objevování vesmíru

Sluneční soustava dalekohledem

270 Kč
240 Kč
Záhady vesmíru - 11%
Putujte s námi ze Země až do hlubin vesmíru, kde potkáte podivuhodné planety, daleké hvězdy a fascinující galaxie. Tato nádherná encyklopedie odhaluje tajemství více než stovky nebeských těles, přibližuje nejnovější vědecké objevy atd.
objevování vesmíru

Záhady vesmíru

539 Kč
479 Kč
Hvězdy dalekohledem - 11%
Kniha obsahuje rady pro pozorovatele hvězdné oblohy a vysvětluje všechny hlavní pojmy, jako dvojhvězdy, hvězdokupy, mlhoviny atd. Dvacet pozorovacích map je rozděleno podle čtyř ročních období s obsáhlou charakteristikou nejznámějších objektů.
objevování vesmíru

Hvězdy dalekohledem

270 Kč
240 Kč
ABC hvězdáře - 11%
Kniha zve začínající astronomy, především děti školního věku, do blízkého i vzdáleného vesmíru. Poskytuje základní informace o sluneční soustavě, o hvězdách a dalších vesmírných tělesech.
objevování vesmíru

ABC hvězdáře

270 Kč
240 Kč
Vesmír jako na dlani - 11%
(2x)
Autor využil lidské představivosti, která je každému dána, a popisuje a vykládá složité fyzikální pojmy a mechanismy pomocí obrazů a vizuálních představ.
objevování vesmíru
Ukázky

Vesmír jako na dlani

313 Kč
278 Kč