Nejprodávanější Kniha - květen 2024
Slovníky

Slovník středověké latiny v českých zemích III / I–N / Latinitatis medii aevi lexicon Bohemorum - 11%
Slovník středověké latiny v českých zemích registruje a vykládá slovní zásobu středověké latiny užívané v českých zemích v období od počátků latinského písemnictví na tomto území (asi okolo r. 1000) do r. 1500.
Slovníky

Slovník středověké latiny v českých zemích III / I–N / Latinitatis medii aevi lexicon Bohemorum

356 Kč
316 Kč
Angličtina pro mírně a středně pokročilé samouky - 11%
Učebnice svou úrovní navazuje na publikaci Angličtina (nejen) pro samouky a je určena nejen studentům-samoukům, ale je použitelná i v nejrůznějších jazykových kurzech.
Slovníky

Angličtina pro mírně a středně pokročilé samouky

413 Kč
367 Kč
Italština - konverzace - 11%
Moderní konverzace na cesty do Itálie nabízí slovní zásobu a fráze pro desítky situací. Rychleji se zorientujete v nabídce restaurací, na nákupech, oceníte ji také při nepředvídaných událostech.
Slovníky

Italština - konverzace

179 Kč
159 Kč
Němčina - Tematický slovník - 11%
Nový, zcela původní německý tematický slovník s výslovností určený především mírně pokročilým až pokročilým studentům němčiny. Přehledně rozpracovaná témata se spoustou užitečných slovních spojení ocení uživatelé napříč různými obory.
Slovníky

Němčina - Tematický slovník

400 Kč
355 Kč
Česko-perský slovník - 11%
Slovník obsahuje přibližně 70 000 překladů lexikálních jednotek uspořádaných do 24 000 českých slovních hesel. Jeho základ vznikl překlopením Příručního slovníku persko-českého téže autorky vydaného v r. 2002.
Slovníky

Česko-perský slovník

481 Kč
427 Kč
English Idioms and Phrases Idiomy - 11%
Kniha se skládá ze tří částí, z nichž první obsahuje abecedně řazené idiomy a je tedy uspořádána ve formě slovníku. Druhá část nabízí cvičení zaměřující se na další praktické užití idiomů. Závěr tvoří klíč ke kontrole správných odpovědí.
Slovníky

English Idioms and Phrases Idiomy

198 Kč
176 Kč