Nejprodávanější Kniha - květen 2024
gastronomie

Vidličkou po mapě
(6x)
Víte, kdo byl kapitán Buchta? Co znamená, když slivovice řetízkuje? Kolik a jakých surovin s sebou vláčel údajně nepotopitelný Titanic? Jak se dá pohádkově zbohatnout při sbírání hub? Kdo popsal strop jedné slavné britské hospody?
gastronomie
Ukázky

Vidličkou po mapě

448 Kč
Zelenina z jednoho hrnce
Příprava zeleniny jednoduše.
gastronomie

Zelenina z jednoho hrnce

449 Kč
Superpotraviny
Odhalte taje superpotravin společně s nutriční specialistkou, objevte jejich blahodárné účinky a zjistěte, jak je vhodně zařadit do svého každodenního jídelníčku.
gastronomie

Superpotraviny

89 Kč
Umění fermentace II.
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food.
gastronomie

Umění fermentace II.

449 Kč
Foodstyling
Focení jídla se stalo fenoménem posledních let. Na sociálních sítích se mladí i starší předhánějí v tom, kdo ohromí krásnějším záběrem.
gastronomie

Foodstyling

359 Kč
Les a louka na talíři
Autorka vás v neobvyklé kuchařce zve na dlouhou procházku loukou i lesem: cestou vám bude vyprávět příběhy bylin a ukáže, kdy a kde najdete ty nejlepší z nich.
gastronomie

Les a louka na talíři

134 Kč
Receptury teplých pokrmů
Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně.
gastronomie

Receptury teplých pokrmů

536 Kč
Labužníkem na plný úvazek
Požitkářství sice nemusí hrát ve Vašem životě takovou roli jako ve starém Římě, přesto nezapomínejte, že v pravé lásce (i v té k dobrému jídlu a pití) je vždy skryta smyslnost.
gastronomie

Labužníkem na plný úvazek

269 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2