Nejprodávanější tituly - květen 2024
gastronomie

365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka - 11%
(1x)
Herec a gastronadšenec Lukáš Hejlík se v roce 2022 hlásí s aktualizovaným vydáním gurmet průvodce 365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka. Kniha vznikla ze stejnojmenného blogu, kterému se autor věnuje již 8 let.
gastronomie

365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka

329 Kč
292 Kč
Chemie na talíři - 11%
„Nikdy nevěř chemikovi, který neumí vařit.“ Co se stane, když pustíte do kuchyně někoho, kdo se vyzná v chemii? Bude výsledkem chutné jídlo, nebo exploze?
gastronomie

Chemie na talíři

359 Kč
319 Kč
Jazyk, srdce, mozek, krev - 11%
Milostný dopis moravské kuchyni od typografa, grafického designéra a vítěze soutěže MasterChef 2022.
gastronomie

Jazyk, srdce, mozek, krev

719 Kč
639 Kč
Jeden koktejl nestačí - 11%
Publicista a bartender emeritus Alex Mikšovic ve své nové knize uvádí, jak připravovat oblíbené koktejly Jamese Bonda.
gastronomie

Jeden koktejl nestačí

449 Kč
399 Kč
Kouzlo fermentace s plísní koji - 11%
Koji je domestikovaná plíseň, která žije s lidmi už tisíce let.
gastronomie

Kouzlo fermentace s plísní koji

539 Kč
479 Kč
Vidličkou po mapě - 11%
(6x)
Víte, kdo byl kapitán Buchta? Co znamená, když slivovice řetízkuje? Kolik a jakých surovin s sebou vláčel údajně nepotopitelný Titanic? Jak se dá pohádkově zbohatnout při sbírání hub? Kdo popsal strop jedné slavné britské hospody?
gastronomie
Ukázky

Vidličkou po mapě

448 Kč
398 Kč
Zelenina z jednoho hrnce - 11%
Příprava zeleniny jednoduše.
gastronomie

Zelenina z jednoho hrnce

449 Kč
399 Kč
Zlatá klasika - 11%
Zlatá klasika – to jsou recepty na jídla, která se v naší zemi těší té největší oblibě a považujeme je za nedílnou součást české kuchyně.
gastronomie

Zlatá klasika

449 Kč
399 Kč
Umění fermentace I. - 11%
(1x)
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food.
gastronomie

Umění fermentace I.

449 Kč
399 Kč
Umění fermentace II. - 11%
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food.
gastronomie

Umění fermentace II.

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>