Nejprodávanější tituly - březen 2024
gastronomie

Umění fermentace I.
(1x)
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food.
gastronomie

Umění fermentace I.

449 Kč
Les a louka na talíři
Autorka vás v neobvyklé kuchařce zve na dlouhou procházku loukou i lesem: cestou vám bude vyprávět příběhy bylin a ukáže, kdy a kde najdete ty nejlepší z nich.
gastronomie

Les a louka na talíři

134 Kč
Chvála české kuchyně - bible české gastronomie
Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie.
gastronomie

Chvála české kuchyně - bible české gastronomie

584 Kč
Besky. Pečeme nebesky
Pečeme nebesky je má druhá vysněná kniha, která reprezentuje to, co miluji ze všeho nejvíc ¦ sladké. Ať jste začátečník, nebo znalec, shodneme se asi všichni na jednom. Každý máme rád pocit, když to prostě vyjde.
gastronomie

Besky. Pečeme nebesky

503 Kč
Jazyk, srdce, mozek, krev
Milostný dopis moravské kuchyni od typografa, grafického designéra a vítěze soutěže MasterChef 2022.
gastronomie

Jazyk, srdce, mozek, krev

719 Kč
Malá diabetická kuchařka
Při onemocnění diabetu je velmi důležité vybírat si takové potraviny, které mohou pomoci příznivě ovlivnit glykémii nebo hmotnost.
gastronomie

Malá diabetická kuchařka

206 Kč
Nejlepší restaurace Guide 2024
Za zážitky se vyplatí cestovat – tuto myšlenku rozvíjeli již před sto lety francouzští bratři André a Édouard Michelinové, jejichž červený průvodce je známý a uznávaný po celém světě.
gastronomie

Nejlepší restaurace Guide 2024

792 Kč
Fermentujeme se Superkvašáky
Tato knížka je pro všechny, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí si obohatit jídelníček o výživné a chutné fermentované potraviny.
gastronomie

Fermentujeme se Superkvašáky

332 Kč
Chemie na talíři
„Nikdy nevěř chemikovi, který neumí vařit.“ Co se stane, když pustíte do kuchyně někoho, kdo se vyzná v chemii? Bude výsledkem chutné jídlo, nebo exploze?
gastronomie

Chemie na talíři

359 Kč
Jedlé a jedovaté rostliny a plody
(1x)

Jedlé, nebo jedovaté? Jsme obklopeni nezměrným množstvím přírodní, nefalšované a zdravé potravy. Ale pozor: nezaměňte mezi planými rostlinami jedlé druhy s jedovatými!

gastronomie

Jedlé a jedovaté rostliny a plody

134 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>