Nejprodávanější audioknihy na CD - květen 2024
ostatní

Vrah je v každém z nás
Legendární detektiv pražské mordparty Jan Štoček stojí za vyřešením zásadních tuzemských kriminálních případů, mezi které patří sériový vrah Ivan Roubal nebo Orlické vraždy.
ostatní

Vrah je v každém z nás

404 Kč
Božena
(2x)
Jaká ve skutečnosti byla první dáma české literatury? Román na motivy úspěšné televizní minisérie oceněné Českým lvem představuje jinou Boženu Němcovou, než jakou známe ze školních učebnic.
ostatní

Božena

431 Kč
Dávno Plus
Hudba je pro mne náplň života, jediné, co mě opravdu baví, je muzika“ říká Petr Janda, legenda české rockové scény, zpěvák, hudebník, skladatel a frontman kapely Olympic. Audiokniha hudebníkových osobních vzpomínek.
ostatní

Dávno Plus

319 Kč
Navzdory: Příběh příslušníka speciálních sil AČR
Kniha Navzdory je unikátním a jedinečným příběhem válečného veterána Petra Matouše, vojáka z bojů v Afghánistánu a bývalého operátora 601. skupiny speciálních sil armády ČR. Navzdory není jen kniha. Je to život a zkušenost z rukou profesionálů.
ostatní

Navzdory: Příběh příslušníka speciálních sil AČR

314 Kč
S prominutím řečeno
(3x)
Michael Žantovský ve svém novém díle s okouzlující nadsázkou a vtipem líčí „nesmazatelné zážitky“ s významnými osobnostmi světového dění. Díky autorovi čtenář prožije znovu, i když trochu jinak, převratné dějinné události konce 20. století.
ostatní

S prominutím řečeno

373 Kč
Gorily v mlze
Vzpomínková kniha o životě mezi gorilami, plná odvahy, odhodlání a lásky.. Badatelku Dian Fosseyovou přivádí zájem o vymírající gorily horské do africké divočiny, kde je trpělivě pozoruje a zkoumá v jejich přirozeném prostředí.
ostatní

Gorily v mlze

359 Kč
Skutečná cesta ven
(2x)
Jak obtížné je uniknout předsudkům, když žijete v romské komunitě na pražském Žižkově a kolem zuří devadesátky? „Bylo mi třináct a prvně v životě jsem měl pouta a ruce za zády.“
ostatní

Skutečná cesta ven

341 Kč
100 x TGM
100 moudrých i vtipných, slavných i neznámých, ale vždy zajímavých výroků T. G. Masaryka, které mohou být užitečné a posloužit k zamyšlení i v současnosti. Malá čítanka Masarykových výroků s komentářem a výkladem, která TGM přibližuje dnešním čtenářům.
ostatní

100 x TGM

224 Kč
Gump: Pes, který naučil lidi žít
(1x)
Srdceryvné vyprávění očima toulavého psa Gumpa. Příběh o cestě plné překážek a pastí,o lásce, která má sílu dosáhnout až za duhový most, o neochvějné psí obětavosti položit život za svého páníčka, o naději, kterou nespoutá ani ten nejpevnější řetěz.
ostatní

Gump: Pes, který naučil lidi žít

242 Kč
Krvavé jahody
(6x)
Krvavé jahody napsal Jiří Svetozar Kupka podle příběhu české občanky Věry Sosnarové.
ostatní

Krvavé jahody

269 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 24 položek
<< < 1 2 3 > >>