Nejprodávanější audioknihy na CD - květen 2024
světová

Ďáblova cesta
(5x)
Čtvrtý případ Kate Marshallové ve skvělém podání Martina Stránského. Vyšetřování zmizení malého chlapce zavede detektivní agenturu Kate Marshallové a Tristana Harpera na nečekanou cestu.
světová

Ďáblova cesta

413 Kč
Roky
(1x)

Běh velkých dějin a plynutí roků jednoho života… Bilance Annie Ernauxové se opírá o netradiční mix osobních vzpomínek, deníkových záznamů a historických faktů z let 1940–2006. Poskytuje cennou výpověď o francouzských, potažmo západních dějinách...

světová

Roky

350 Kč
Barevný závoj
(5x)
Příběh dívky z anglické lepší společnosti, která se bez lásky provdá za lékaře. Vzrůstající odcizenost manželů se však začne drolit v centrální Číně, kde oba pomáhají při epidemii cholery. Z povrchní ženy se stává pokorná a chápavá bytost.
světová

Barevný závoj

331 Kč
Čajovna v Tokiu
(7x)
Fiona je vášnivá fotografka a už dlouho se touží podívat do Japonska.
světová

Čajovna v Tokiu

404 Kč
Čtyři ženy a jeden pohřeb
(5x)
Román o lásce, která dokáže člověka postavit na nohy a zmírnit křivdy, které ho v životě potkaly. Příběh čtyř žen, kterým arménský zedník Simon pomůže překonat jejich bolesti.
světová

Čtyři ženy a jeden pohřeb

349 Kč
Dopisy Otce Vánoc
Vánoční dopisy svým dětem psal J. R. R. Tolkien od roku 1920, kdy byly jeho prvorozenému synkovi Johnovi právě tři roky, do roku 1943, kdy bylo jeho nejmladšímu dítěti, dceři Priscille, čtrnáct let.
světová

Dopisy Otce Vánoc

340 Kč
Jeho království
(1x)
Stvořitel Egypťana Sinuheta – původním školením teolog – přiblížil Kristovu dobrou zvěst moderně, s ohledem na všední mentalitu obyvatel starověkého Středomoří.
světová

Jeho království

449 Kč
Krysburger
Další zábavná, ale i dojemná knížka Davida Walliamse, autora, jehož hvězda na nebi dětské literatury stoupá už od jeho prvotiny Babička drsňačka.
světová

Krysburger

331 Kč
Murtagh
Legenda pokračuje. Vraťte se do světa Eragona a Dračích jezdců! Pro Dračího jezdce Murtagha a jeho draka Trna už není na světě bezpečno.
světová

Murtagh

494 Kč
Pátý elefant
Není žádným tajemstvím, že Zeměplocha spočívá na hřbetech čtveřice slonů nevšedních rozměrů – a ke všemu jsou to chobotnatci mimořádně trpěliví, vezme-li se v potaz, co všechno mají na hrbu.
světová

Pátý elefant

395 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 105 položek
<< < 1 2 3 4 .. 11 > >>