Nejprodávanější tituly - květen 2024
sci-fi

Hyperion
(2x)
Ke kolonizovaným planetám pod správou Hegemonie Člověka se blíží mohutná invaze Vyvrženců, kdysi obyčejných lidí, nyní proměněných pro život v hlubinách vesmíru. Nadcházející válečný konflikt hodlají využít ke splnění vlastních, těžko srozumitelných
sci-fi
Ukázky

Hyperion

493 Kč
Nona Devátá
(1x)
Třetí část nekonvenční a nespoutané sci-fi série Zapečetěná hrobka.
sci-fi

Nona Devátá

449 Kč
Božský imperátor Duny
Již čtvrté pokračování velkolepé ságy! Na Arrakis uběhly tisíce let a kdysi pouštní planeta je nyní zelená a plná života.
sci-fi
Ukázky

Božský imperátor Duny

494 Kč
Mycelium II:  Led pod kůží
(6x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

sci-fi
Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

448 Kč
Dune Messiah

The extraordinary sequel to Dune, the greatest science fiction novel of all time.

Twelve years after his victory over House Harkonnen, Paul Atreides rules as emperor from the desert planet Arrakis - but his victory has had profound consequences.

sci-fi

Dune Messiah

269 Kč
Spasitel
(7x)
Nové úžasné, napínavé meziplanetární dobrodružství od autora světového bestselleru Marťan. Ryland Grace zůstal jako jediný přeživší na zoufalé misi poslední naděje. Pokud selže, lidstvo zanikne. Je tu však drobný háček – Ryland to neví.
sci-fi

Spasitel

134 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 2.
(2x)
Nové ilustrované vydání slavné trilogie v pěti dílech. V Restaurantu na konci vesmíru všichni čtyři protagonisté dostanou hlad, a tak se vydají na cestu časem do nejluxusnější restaurace, jaká kdy existovala či bude existovat.
sci-fi
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 2.

313 Kč
Čas krmení - 10%
Děsivým monstrům může čelit jediný muž. Ten má ale vlastní misi… Svět, ve kterém se snaží přežít geneticky vylepšený supervoják Mark Badluck, nikdy nebyl moc příjemným místem.
sci-fi

Čas krmení

399 Kč
359 Kč
Kosmokluk
(1x)

Píšou se 60. léta minulého století. Amerika a Rusko závodí o to, kdo dobude vesmír. Dvanáctiletá Ruth je sirotek a žije u své příšerné tety na odlehlé farmě.

sci-fi
Ukázky

Kosmokluk

358 Kč
První brána
Třetí díl space opery plné vesmírných bitev, galaktické politiky a nevyzpytatelné AI.
sci-fi

První brána

449 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 369 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 37 > >>