Nejprodávanější Kniha - květen 2024
horory

Dokonalé městečko
Dokonalí obyvatelé. Dokonalý horor…Když se Emě naskytne možnost bydlet v městečku vytvořeném pro hrstku vyvolených, zdá se, že se jí splnil životní sen.
horory
Ukázky

Dokonalé městečko

332 Kč
Ignis Fatuus
Hororový příběh z magické Šumavy, kde si život a smrt podávají ruce.
horory

Ignis Fatuus

386 Kč
Očistec
Duše lapené v domě trpí. Jak dopadne příběh domu Perronových? A jaké další hrůzy číhají v jeho stínu?
horory

Očistec

359 Kč
Pokrevní pouta
Ponořte se do dalších dechberoucích příběhů ze světa Vampýrské akademie!
horory

Pokrevní pouta

359 Kč
Pouť

Dřevěný kolotoč má být pro Patrika milým dárkem, ale místo toho nevinně vypadající hračka otevře dávno zapomenuté rány a připomene to nejtemnější zlo, které se ve městě před lety i nedávno událo. Horor z pera Jana Hlubka vyděsí nejen vaše děti.

horory

Pouť

252 Kč
Požírači duchů
Duch, to je nová droga, která umožňuje spatřit mrtvé. Druhý den poté, co se Silas dostane ven z protidrogové léčebny v Richmondu, ho jeho přítelkyně Erin nalezne v jejich domě mrtvého na podlaze. Předávkoval se a Erin se hroutí svět.
horory

Požírači duchů

413 Kč
Rats in the Walls and Other Tales
Considered one of the most accomplished examples of the horror genre, 'The Rats in the Walls' is presented here along with other quintessentially Lovecraftian tales
horory

Rats in the Walls and Other Tales

224 Kč
Řbitov zviřátek
(2x)
Někdy je lepší být mrtvý Rodina Creedových se přestěhuje z Chicaga a usadí se v půvabném venkovském domě ve státě Maine. Otec je lékař, má zajímavou práci, krásnou manželku a dvě roztomilé děti.
horory

Řbitov zviřátek

378 Kč
Smečka
Horor si stále nese stigma jednotvárnosti a braku. Ve skutečnosti je jako malířská paleta s mnoha barvami a odstíny. Antologie Smečka má ambici tuto škálu vykreslit. Od romaneta přes bizarro, duchařskou historku, temnou fantasy nebo třeba body horor.
horory

Smečka

449 Kč
Smrt v domě Gillespieů
Povídka „Smrt v domě Gillespieů“ je jedním ze čtyř strašidelných příběhů ve stejnojmenné knize královny hororů Darcy Coatesové.
horory

Smrt v domě Gillespieů

314 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 95 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>