Nejprodávanější tituly v roce 2024
česká

Kočka se čtyřmi ocasy
Třetí soubor padesáti drobných esejů popularizátora vědy Františka Koukolíka plynule navazuje na předchozí knížky Chlap kousl psa (2021) a Břevno v oku (2022) (obě v Nakladatelství Karolinum).
česká
Ukázky

Kočka se čtyřmi ocasy

250 Kč
Kronika katů Mydlářů
Kronika katů Mydlářů zaznamenává ve třech knihách Meč magistra medicíny, Kati ve službách císařů a Katova vinice, které vycházejí poprvé společně, výjimečný příběh vzdělance, lékaře a popravčího mistra Jana Mydláře.
česká

Kronika katů Mydlářů

449 Kč
Krtek a barvy
Čtvrtý svazek poznávací řady leporel zavede nejmenší čtenáře do světa barev.
česká

Krtek a barvy

134 Kč
Léto mezi řádky
(1x)
Příběhy nepíše život, ale my sami! Queer romance na vlně léta. Osmnáctiletý Denis se svou přítelkyní Vendy odjíždí na celé léto do Španělska, kde má působit jako animátor.
česká
Ukázky

Léto mezi řádky

314 Kč
Lucas
Byla jsem italská princezna na vrcholu popularity. Jasně, oslovení princezna je přehnané… Ale, sakra, měla jsem všechno, co jsem chtěla. Peníze, postavení, milence.
česká
Ukázky

Lucas

287 Kč
Luna z lůna 3
(1x)
Třetí díl příběhů Luninky je tady a s ním i Pája, Luna, Emma a jejich přátelé. Autorka věří, že díky ,,luninkovské" knižní sérii budou mít rodiče a jejich děti důvod víc společně komunikovat a začnou společně vytvářet to, po čem touží.
česká

Luna z lůna 3

313 Kč
Mami, miluju
(4x)
Vztah mezi matkou a dcerou patří k nejdůležitějším, ale také k nejsložitějším. Co dělat, když se mateřská láska vůbec nenastartuje a cizota vydrží? A co když se objeví až během let?
česká
Ukázky

Mami, miluju

537 Kč
Milost, pane prezidente
Prezidentské milosti vždycky vzbuzovaly ve veřejnosti malá zemětřesení, bez ohledu na to, kdo byl prezidentem. Sám jsem ale ve svém životě reportéra narazil na řadu případů, kdy si dodnes nejsem jist, zda bych milost udělil, nebo ne, být prezidentem.
česká

Milost, pane prezidente

296 Kč
Moga
Cesta životem je vždy plná překážek, jen jejich překonávání může vést k splnění snu.
česká
Ukázky

Moga

299 Kč
Mozaikou Íránu
Barvitý cestopis od íránistky a arabistky Lenky Hrabalové, která má s touto fascinující tajemnou zemí více než desetiletou zkušenost.
česká

Mozaikou Íránu

538 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100