Nejprodávanější e-knihy v roce 2024

Zpověď farářky
(1x)
Faráři i farářky jsou neustále připraveni naslouchat ostatním. Co se ale děje v jejich duši? Martina Viktorie Kopecká dává v nebývale otevřené zpovědi nahlédnout do svého vnitřního světa.
Ukázky

Zpověď farářky

279 Kč
Žít rychle
Román Žít rychle vznikl z šoku i posedlosti jeho francouzské autorky Brigitte Giraud. Ve chvíli, kdy se s mužem a malým synem stěhovala do nového domova, do vysněného domu, přišel životní zlom.
Ukázky

Žít rychle

259 Kč
Ďáblova čísla - 30%
(1x)
Při běžné úřední cestě královského písaře Jiřího Adama z Dobronína do Dvora Králové dojde ve městě k vraždě. I když se radnice snaží utajit její okolnosti, mezi lidmi se rychle šíří panika, protože okolnosti napovídají, že jde o zásah temných sil.
Ukázky

Ďáblova čísla

199 Kč
139 Kč
Chata v horách
(1x)
Strávit týden v zasněžených horách se zdá jako skvělý nápad, který by neměla pokazit ani blížící se vánice. Co je víc než velkolepá vyhlídka, teplo sálajícího ohně a společnost známých lidí?
Ukázky

Chata v horách

319 Kč
Jeremyho farma nejen zvířat - Rok na farmě Diddly Squat
(6x)
Už když se Jeremy proháněl po světě v drahých autech při natáčení pořadu Top Gear, toužil jezdit traktorem a vyorávat své vlastní brambory. Pak však přišla covidová pandemie, a tak koupil farmu v Oxfordshiru a pořídil si největší traktor na trhu.
Ukázky

Jeremyho farma nejen zvířat - Rok na farmě Diddly Squat

198 Kč
Nadace a Země
(1x)

Rozsáhlý příběh Nadace je klasikou vědecké fantastiky z pera velmistra žánru. Asimovova legendární sága získala cenu Hugo za nejlepší románovou sérii všech dob a nepřestává oslovovat stále nové čtenářské generace.

Ukázky

Nadace a Země

329 Kč
Páté jablko
Rodinná sága, odehrávající se v Předmostí u Přerova.
Ukázky

Páté jablko

269 Kč
Sedm darů menopauzy
Menopauza je dramatické, ale značně přehlížené vývojové okno vedoucí do druhé poloviny života.
Ukázky

Sedm darů menopauzy

245 Kč
Šestnáct stromů na Sommě
(6x)

Vypravěč Edvard chce rozluštit rodinné tajemství svých předků, rodiči počínaje. Pátrání ho zavede z rodného Norska na Shetlandy, kde doufá najít stopy po svém prastrýci, britském letci za druhé světové války.

Ukázky

Šestnáct stromů na Sommě

288 Kč
Tři
1986. Adrien, Étienne a Nina se potkají na základce. Okamžitě se spřátelí. Jsou nerozluční. Milují stejné věci, stejnou muziku. Společně se učí i poflakují, bojují s učiteli a hledají své místo v rodinách i ve světě dospělých.
Ukázky

Tři

328 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100