Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
povídky

Krutopřísné povídky - 20%
Lehce absurdní povídky z pera Miloše Čermáka. Hrdinou každé z jedenácti povídek je osobnost české politické scény napříč názorovým spektrem, vyrovnávající se s více či méně reálnými událostmi.
povídky
Ukázky

Krutopřísné povídky

145 Kč
116 Kč
Nechci se vrátit mezi mrtvé - 20%
Soubor strašidelných povídek .
povídky
Ukázky

Nechci se vrátit mezi mrtvé

81 Kč
65 Kč
Osud je černý jezdec - 20%
George Eliotová patří spolu s Jane Austenovou a sestrami Brontëovými k nejčtenějším a nejuznávanějším anglickým autorkám své doby. Přesvědčí Vás o tom i v povídkách, z nichž dvě si nyní můžete přečíst.
povídky
Ukázky

Osud je černý jezdec

135 Kč
108 Kč
Sedmero plastových panen - 20%
Spisovatel sci-fi a humorné literatury Martin Koláček přichází se sbírkou svých nejlepších povídek z posledních let, v nichž se pouští i do, pro sebe neobvyklých, žánrů, jako je městská fantasy či detektivka.
povídky
Ukázky

Sedmero plastových panen

49 Kč
39 Kč
Souboj - 20%
Anton Pavlovič Čechov (1860-1904) napsal novelu Souboj ve svých jedenatřiceti letech. Souboj je povídka napsaná z plného rozmachu tesknoty. Je to povídka důležitá především pro porozumění Čechovovi samému.
povídky
Ukázky

Souboj

119 Kč
95 Kč
Soumrak robotů - 20%
Ladislav Szalai je jeden z mála autorů, u kterého můžeme s klidem říct, že nezapomněl umění psát povídky. Kniha Soumrak robotů obsahuje více než tři desítky příběhů této stálice na nebi české science fiction.
povídky
Ukázky

Soumrak robotů

69 Kč
55 Kč
Svědectví inspektora Toufara a jiné povídky - 20%
(2x)
Miloň Čepelka, umělec mnoha forem psaného, mluveného i zpívaného slova, opět překvapil! Tentokrát k nám přichází coby autor oktetu mistrných hororů.
povídky
Ukázky

Svědectví inspektora Toufara a jiné povídky

140 Kč
112 Kč
Brněnské povídky - 20%
(1x)
Brněnské povídky tvoří v jeho díle nepochybně jeden z jeho tvůrčích vrcholů. Čím zaujmou okamžitě, je autorova přímo posedlost příběhem, vyprávěním.
povídky
Ukázky

Brněnské povídky

200 Kč
160 Kč
O prospěšnosti alkoholismu - 20%
(2x)
Výbor sedmnácti většinou dosud nevydaných satirických povídek, které vznikly ve 20. letech minulého století. Autor slavného románu Mistr a Markéta v nich čtenáře potěší svým humorem, absurdními situacemi a brilantním glosováním poměrů v tehdejším Rusku.
povídky
Ukázky

O prospěšnosti alkoholismu

89 Kč
71 Kč
Převratné doby - 20%
Knížka drobných povídek a textů z totalitních let nacismu a komunismu připomíná atmosféru této složité doby, ve které se ztrácely staré hodnoty lidství a práva. Povídky spadají do období od heydrichiády až po sedmdesátá léta dvacátého století.
povídky
Ukázky

Převratné doby

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 115 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>