Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
sport a fitness

Lyžování - 20%
Sjezdové lyžování je jednou z nejrozšířenějších zimních sportovních aktivit, které se věnují miliony lidí po celém světě.
sport a fitness
Ukázky

Lyžování

297 Kč
238 Kč
Plavání dětí s rodiči - 20%
Pro všechny rodiče, kteří chtějí zísakat zajímavé informace o aktivitách ve vodě s nejmenšími dětmi je připraveno druhé upravené vydání velmi úspěšné knihy o plavání nejmenších dětí.
sport a fitness
Ukázky

Plavání dětí s rodiči

149 Kč
119 Kč
Pohybová příprava dětí - 20%
Chcete vědět, co může gymnastika nabídnout mladým sportovcům pro rozvoj jejich pohybových schopností a dovedností? Vám všem, kteří pracujete jako sportovní trenéři různých sportovních specializací, jako instruktoři či učitelé tělesné výchovy.
sport a fitness
Ukázky

Pohybová příprava dětí

149 Kč
119 Kč
Cyklistika - 20%
Po překonání začátečnických problémů se mnoho cyklistů snaží využívat kolo jako prostředek nejen ke zdolávání vzdáleností, ale především ke zvyšování nebo alespoň udržování kondice a zlepšování vlastní výkonnosti. Jak přistupovat k tréninku této velmi šir
sport a fitness
Ukázky

Cyklistika

149 Kč
119 Kč
Kompenzační cvičení
Jedinečná publikace předkládá všem kondičním, výkonnostním i vrcholovým sportovcům více než devadesát vhodných uvolňovacích, protahovacích i posilovacích kompenzačních cvičení s využitím vlastní váhy těla i dostupných cvičebních pomůcek.
sport a fitness
Ukázky

Kompenzační cvičení

170 Kč
Kondiční hry a cvičení v přírodě - 20%
Kniha nabízí pestrý zásobník vyzkoušených her a cvičení v přírodě, které přispívají ke zlepšení kondice dětí, a tím i k udržení a rozvoji jejich zdatnosti. Je orientována pro děti od 8 let až po pubertu.
sport a fitness
Ukázky

Kondiční hry a cvičení v přírodě

149 Kč
119 Kč
Tenis a děti - 20%
Další titul v ediční řadě Děti a sport je určen široké vrstvě zájemců o dětský tenis s důrazem na dvě masivní cílové skupiny, kterými jsou rodiče dětí začínajících s tenisem a trenéři, respektive vedoucí „tenisových školiček“ v malých i velkých oddílech.
sport a fitness
Ukázky

Tenis a děti

149 Kč
119 Kč
Volejbal - 20%
Kniha zkušeného volejbalového trenéra Vás srozumitelnou a čtivou formou seznámí s požadavky pro trénování a hraní volejbalu. Jejím cílem je nasměrovat hráče a trenéry k tvůrčí aplikaci praktických poznatků, vybavit je koncepčními pohledy na hru.
sport a fitness
Ukázky

Volejbal

132 Kč
106 Kč
Běhání - 20%
Publikace je určena pro běžce s určitými zkušenostmi, jejichž cílem je získání a udržení kondice a zvyšování výkonnosti. Kniha tematicky navazuje na titul Jogging a u čtenáře předpokládá, že již běhá pravidelněji a systematičtěji.
sport a fitness
Ukázky

Běhání

97 Kč
78 Kč
Hry ve sportovní přípravě dětí - 20%
Kniha populárně odbornou formou seznamuje čtenáře se zásadami a požadavky na využití her v tréninku dětí vhodných pro všechna sportovních odvětvích.
sport a fitness
Ukázky

Hry ve sportovní přípravě dětí

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 130 položek
<< < 1 .. 11 12 13