Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2024
pro začínající čtenáře

Lucka Luciperka - 11%

Mikulášské vyprávění o jedné nezbedné holčičce a jejím večerním dobrodružství.

pro začínající čtenáře

Lucka Luciperka

197 Kč
175 Kč
Prapodivné cesty Nezmarů - 11%
Šéfredaktor časopisu Lidé&hory se rozhodl napsat knihu pohádek pro děti. A ne ledajakou – stanovil si hned několik cílů. Prioritou číslo jedna byly napínavé příběhy plné fantazie, které zaujmou jak děti, tak dospělé.
pro začínající čtenáře

Prapodivné cesty Nezmarů

173 Kč
154 Kč
Rošťák Bertík – Čůraaat! - 11%
(1x)
Již devátá knížka s třemi příběhy Rošťáka Bertíka – kluka se zvyky, které všechny dospělé kolem děsí! Bertík má plnou hlavu ztřeštěných plánů a šílených nápadů, a jestli prahnete po potížích, už dál nehledejte – Bertík v nich vězí až po krk!
pro začínající čtenáře

Rošťák Bertík – Čůraaat!

178 Kč
158 Kč
Barnabáškova kniha - 11%
Barnabášek je skutečný čtyřletý kluk, který žije s maminkou a tatínkem v Rumunsku, ve městě Kluži, a doma mluví maďarsky. Správně se jmenuje Barnabáš, ale je ještě malý a to jméno se k němu tak úplně nehodí.
pro začínající čtenáře

Barnabáškova kniha

269 Kč
239 Kč
Klobouk na pařezu 2 - 11%
Druhé číslo časopisu Klobouk na Pařezu a je k krásném jarním hávu! Najdete v něm 60 plnobarevných stran, které pro vás a s vámi vytvořilo celkem 35 autorů - výtvarníků, básníků, ilistrátorů, ale hlavně i vašich maminek, tatínků, kamarádů a známých.
pro začínající čtenáře

Klobouk na pařezu 2

90 Kč
80 Kč
Klobouk na pařezu 3 - 11%
Třetí číslo nekomerčního časopisu Klobouk na Pařezu a je prolnuté podzimními barvami. Prožijte s dětmi waldorfské školy sklizeň obilí, objevte soví školu a jak se učí v pralese, tajemný kufr a prohlédněte si houby na módní přehlídce.
pro začínající čtenáře

Klobouk na pařezu 3

90 Kč
80 Kč
Noha k noze
(1x)
Hrací a naučná knížka pro úplně malé čtenáře. O tom, jak stopy kolem nás mohou obživnout. Půvabná knížka známého slovenského divadelního dramatika rozvíjí fantazii dětí i rodičů.
pro začínající čtenáře

Noha k noze

89 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 137 položek
<< < 1 .. 12 13 14