Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2024

Šikmý kostel 3
(5x)
Jak dlouho trvá válka po tom, co skončí?

Šikmý kostel 3

439 Kč
Tajná moc čísel
(3x)
Čísla jsou odedávna každodenní součástí našeho života. Chápeme je jako samozřejmé společníky, prosté cifry, které určují či popisují velikost, počet nebo násobek, tedy kvantitu. Jejich kvalita, jejich skutečný význam a potenciál nám však zcela uniká.
Ukázky

Tajná moc čísel

267 Kč
Výpravy s knížetem po schwarzenberských místech
(4x)

Byly to celkem tři celodenní výpravy. Naším řidičem byl Michael Pastorek, obětavý a milý člověk. Skoro po celou dobu jsem měl zapnutý diktafon. Obsah našich konverzací víceméně odpovídá skutečnosti.

Ukázky

Výpravy s knížetem po schwarzenberských místech

359 Kč
Buchty po ránu
(2x)
Už nemusíte chodit do cukrárny! Josef s Terezou vás nenechají v troubě a poradí vám, jak si ty největší dobroty upéct snadno doma, tak abyste jimi mohli pohostit i nečekanou nedělní návštěvu. Co dělat, když těsto nekyne?

Buchty po ránu

359 Kč
Bůh je mrtev, nic není dovoleno
(3x)
V knize Bůh je mrtev, nic není dovoleno, jež zahrnuje eseje psané v letech 2022 a 2023 pro Týdeník Echo, se filozofka Tereza Matějčková zabývá aktuálními otázkami z hlediska filozofie, občas i v dialogu s výraznými mysliteli současnosti.
Ukázky

Bůh je mrtev, nic není dovoleno

359 Kč
Černočerné srdce
(8x)
Virtuální svět, skutečná nenávist. Šestý případ Cormorana Strika a Robin Ellacottové.
Ukázky

Černočerné srdce

809 Kč
Stella Maris
(1x)
Alicia Western is the following: Twenty years old. A brilliant mathematician at the University of Chicago. And a paranoid schizophrenic who does not want to talk about her brother, Bobby.

Stella Maris

269 Kč
Dívčí válka 5

Uzdravená Šárka, bojovnice v řadách husitského vojska, vypomáhá jako sanytrník. Jezdí městem a sbírá lidské výkaly, aby z nich vyráběla surový krystalický ledek (dusičnan draselný), základní surovinu pro výrobu černého střelného prachu.

Ukázky

Dívčí válka 5

223 Kč
Budoucnost nepráce
(1x)
Umělá inteligence (z)mění i vaši práci k nepoznání. Jste připraveni? Věřili jsme, že umělá inteligence nahradí pouze rutinní práci. Omyl. Nové generace AI toho umějí daleko víc. Psát, programovat, radit nebo malovat k nerozeznání od lidí.
Ukázky

Budoucnost nepráce

441 Kč
Hella
(1x)
Literární prvotina rusistky Aleny Machoninové. Její titul odkazuje na vlastní tematický základ prózy-eseje, a tím jsou osudy Helly, resp. Heleny Frischerové – české Židovky, která byla předobrazem postavy Ri z románu Jiřího Weila Moskva-hranice.

Hella

322 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>