Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2024

Hlad. Žízeň
(6x)

Dvojitá porce temné imaginace slovenského spisovatele Jozefa Kariky vychází jako dvojkniha Hlad. Žízeň. Každá z knih nabízí samostatný zážitek, při čtení obou však příběh dostává nové významové vrstvy.

Ukázky

Hlad. Žízeň

403 Kč
Josef Sudek-Otto Rothmayer: Návštěva u pana kouzelníka
Kniha Josef Sudek / Otto Rothmayer: Návštěva u pana kouzelníka vychází ze stejnojmenné výstavy konané v roce 2021 a 2022 ke 125. výročí narození Josefa Sudka a 55. výročí úmrtí architekta Otto Rothmayera v Uměleckoprůmyslovém museu v Praze.

Josef Sudek-Otto Rothmayer: Návštěva u pana kouzelníka

684 Kč
Kdo ví, kde budu zítra
(4x)
Jak to dopadne, když si uznávaný komentátor Jindřich Šídlo sedne s Tomášem Etzlerem, spolupracovníkem americké CNN a bývalým reportérem České televize v Číně, a povídají si o novinařině?
Ukázky

Kdo ví, kde budu zítra

314 Kč
Lakomec
(1x)
Jedno z vrcholných děl francouzského klasicismu. Lichvář Harpagon, hlavní postava této hořké veršované komedie, se stal synonymem pro lakomce. Ale ani jeho rodina neoplývá skvělými charaktery. V moderním překladu V. Mikeše.

Lakomec

207 Kč
MEKY MEK!
Z lásky k přírodě a naší planetě chceme vést již ty nejmenší čtenáře k respektu ke všem živým bytostem a seznámit je se skutečným životem hospodářských zvířat.

MEKY MEK!

891 Kč
Moc bezmocných a jiné eseje
(1x)
Sborník sestavený z klíčových esejů Václava Havla (Dopis Gustávu Husákovi, Moc bezmocných, Děkovná řeč za Cenu Erasma Rotterdamského, Příběh a totalita, Slovo o slovu).

Moc bezmocných a jiné eseje

359 Kč
Mojenka
(4x)
Všichni jsme propojení — stromy, houby, zvířata i lidé.

Mojenka

359 Kč
Muminek omnibus I
(1x)
Tato kniha obsahuje první polovinu celkového objemu existujících muminích stripů. Druhou, česky doposud nevydanou polovinu, připravujeme v další, stejně objemné knize.
Ukázky

Muminek omnibus I

889 Kč
Muminek omnibus II
Už je to tady, přinášíme česky doposud nevydané muminí komiksy! Druhý muminí omnibus obsahuje stripy od Larse Janssona. Od roku 1960 předala Tove pochodeň svému bratrovi, aby se mohla věnovat jiným uměleckým projektům.
Ukázky

Muminek omnibus II

979 Kč
Neklidná krev
(7x)
Pravé zlo nezničí ani čas. Pátý případ Cormorana Strika a Robin Ellacottové. Soukromého detektiva Cormorana Strika osloví s prosbou o pomoc žena, jejíž matka před čtyřiceti lety zmizela za podivných okolností.
Ukázky

Neklidná krev

629 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100