Útlé, ale mimořádné dílko je určené všem, kteří touží meditovat. Autor seznamuje čtenáře s různými aspekty meditace pomocí jednoduchých a jasných termínů, snaží se podat problematiku tak, aby zaujala a neodrazovala.
Zvýšení síly, budování svalové hmoty, spalování tuku a tvarování postavy. S barevnými ilustracemi, s podrobným popisem provedení a tréninkovými radami se knížka Posilování na anatomických základech určitě stane užitečným pomocníkem.
Nora Gedgaudas nás v této knize seznámí s přirozeným a zdravým způsobem života našich pradávných předků v době před rozvojem zemědělství a se zjištěním antropologů, že s nástupem zemědělství se zhoršila naše tělesná stavba a zdraví..
Kniha pojednává o využití světla při ošetřování nejrůznějších druhů rakoviny, deprese, stresu, problémů se zrakem, premenstruačního syndromu, sexuálních dysfunkcí, poruch učení a imunitního systému.
Od léků a léčebných postupů se dostáváme do příčinné oblasti nemocí, kam může proniknout každý z nás, je-li toho už schopen, nebo s pomocí terapeuta. Nemocný sám zná nebo tuší skutečnou příčinu a může ji odstranit...
Přední a mediálně známý britský nutriční odborník Patrick Holford zde podává ucelenou přehlednou informaci o potravních doplňcích, vitaminech, minerálech, jejich účincích a dávkování a o posledních vědeckých objevech na tomto poli.
Vydáním Učebnice ájurvédy vstoupilo ájurvédské vzdělávání do nové etapy. Jedná se o první učebnici ájurvédské medicíny, napsanou pro západní studenty. Její vydání by mělo na Západě přispět k rozvoji prvních skutečných ájurvédských vysokých škol.
Po velkém úspěchu první knihy o cvičení na velkém míči autorka vybrala a uspořádala 264 cviků vhodných pro posilování problémových partií a protahování zkrácených svalů.
Kniha Růže pro Plúta je o proměně. O té, která se vkrádá do našeho vědomí a mění je, o té, kterou sdílíme s přáteli a se všemi lidmi, s nimiž se setkáváme a kterých je stále víc.
Kniha je vhodná nejen pro milovníky čínské kuchyně, ale zejména napomůže laikům rychle se v čínské kuchyni zorientovat a pochopit skladbu potravin s ohledem na jejich zdraví.
Díky citlivému přístupu autorky, jejímu moudrému vhledu a jasnému a srozumitelnému výkladu odhalíme kořeny poruch příjmu potravy, porozumíme jejich fungování a zjistíme, že dokonce mají svůj účel.