Nejprodávanější tituly v roce 2024
ženy

Život v utajení
(3x)
Autorka ve svých fascinujících pamětech vypráví o výcviku a nasazení v elitní jednotce CIA, o pronásledování nebezpečných mezinárodních teroristů, ale také o manželství a narození dcery během práce v utajení.
ženy

Život v utajení

296 Kč
Čchő Sunghui a An Songhui v Československu
Čchö Sunghui (v japonské výslovnosti Sai Šóki) je nejslavnější korejská tanečnice japonské koloniální éry, která zaujala svými performancemi takřka celý svět.
ženy
Ukázky

Čchő Sunghui a An Songhui v Československu

190 Kč
Dáma z dobré rodiny
Alva Smithová a její dvě sestry přijíždějí na konci 19. století do New Yorku. Po válce Severu proti Jihu jim nezůstalo nic jiného než dobré jméno.
ženy

Dáma z dobré rodiny

359 Kč
Krvavé jahody
(7x)
Krvavé jahody vypraví děsivé svědectví Věry Sosnarové deportované ve čtrnácti letech spolu s devítiletou sestrou Naďou a jejich ruskou matkou – petrohradskou emigrantkou Ljubou Mělkinovou – z Brna do Sovětského svazu.
ženy

Krvavé jahody

260 Kč
Ľudácka prevýchova
Mária Janšáková mala z ľudáckeho hľadiska priam vzorový životopis. Bola Slovenka, katolíčka, starostlivá matka a svoje nadpriemerné vzdelanie využívala na podporu manželovej kariéry a pri sociálnej a osvetovej činnosti.
ženy

Ľudácka prevýchova

359 Kč
Provařená historie - 31%
Retro vyprávění jedné z úspěšných panských kuchařek z doby, kdy končilo rakouské mocnářství a z dvacátých let První republiky. Vzpomínky na život autorčiny prababičky vycházejí přímo z jejího vlastního vyprávění.
ženy

Provařená historie

215 Kč
148 Kč
Život s korunou
Lesk a slávu evropským panovnickým domům dodávaly od nepaměti ženy, jejichž nevšední osudy zajímaly současníky i příslušníky následujících generací.
ženy

Život s korunou

269 Kč
Gabriela Koukalová: Miss biatlon
Pozoruhodný příběh Češky, která dobývá svět. Gabriela Koukalová je populární nejen proto, že je sympatická, krásná a úspěšná, ale hlavně proto, že je velká bojovnice.
ženy

Gabriela Koukalová: Miss biatlon

224 Kč
Marie Terezie: Miluj a panuj
Kniha mapuje životní osudy Marie Terezie, jedné z nejvýznamnějších postav novodobé Evropy, jež po více než 40 let úspěšně vládla říši rozkládající se na území dnešních 12 evropských států. Příběh začíná v roce 1723 korunovací Karla VI. českým králem.
ženy
Ukázky

Marie Terezie: Miluj a panuj

179 Kč
Sběrná kniha
(6x)
Známý spisovatel a historik Pavel Kosatík přináší nejucelenější pohled na dílo a život Heleny Třeštíkové od jejího dětství do současnosti. Režisérka vypráví o vlastní rodině i o zrodu nejslavnějších filmů.
ženy
Ukázky

Sběrná kniha

268 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 182 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 19 > >>