Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
všeobecné a ostatní

Průvodce Reiki - 20%
(1x)
Kniha poskytuje kompletní informace o všech třech stupních zasvěcení do starodávného, jednoduchého a zároveň účinného systému léčení, který se lidstvu uchoval v tibetském buddhismu.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Průvodce Reiki

129 Kč
103 Kč
Stávám se veganem - 20%
Velice aktuální kniha, která vychází vstříc mnoha lidem, kteří se - ať z důvodů zdravé výživy či z důvodů etických - rozhodli změnit své stravovací návyky a stát se vegany.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Stávám se veganem

212 Kč
170 Kč
Učebnice ájurvédy I. - 20%
(2x)
Vydáním Učebnice ájurvédy vstoupilo ájurvédské vzdělávání do nové etapy. Jedná se o první učebnici ájurvédské medicíny, napsanou pro západní studenty. Její vydání by mělo na Západě přispět k rozvoji prvních skutečných ájurvédských vysokých škol.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Učebnice ájurvédy I.

395 Kč
316 Kč
Fitness manuál pro ženy - 20%
Publikace je určena ženám všech věkových skupin jako návodná pomůcka při cvičení ve fitness centrech, určitě ji však využijí i fitness trenéři a fyzioterapeuti.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Fitness manuál pro ženy

169 Kč
135 Kč
Magie kamenů - 20%

Kameny jsou nejen krásné, jsou i mocné a lidstvo provázejí od počátku existence. Potřebujete pomoc? Možná stačí jen dotknout se kamene... rukou i srdcem.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Magie kamenů

79 Kč
63 Kč
Moje BIO pochoutky - 20%
Kniha pro všechny, kteří chtějí vařit zdravě, přináší 50 chutných receptů z tzv. zdravých a BIO potravin. Zajímavé, jednoduché, většinou i rychle realizovatelné, ale chuťově velice atraktivní pokrmy z BIO surovin, budou mít chuť vařit i úplní začátečníci.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Moje BIO pochoutky

139 Kč
111 Kč
Přirozený funkční trénink - 20%
Přirozený funkční trénink představuje metodiku kondičního cvičení pro zdraví a všestrannou výkonnost, současně je také průvodcem pohybem v praktickém životě. Pomůže vám zacházet s vlastním tělem zdravěji při každodenních činnostech, v práci nebo ve sportu.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Přirozený funkční trénink

186 Kč
149 Kč
Výživa pro fitness a kulturistiku - 20%
Kniha je určena jak aktivně sportujícím, tak trenérům, cvičitelům, instruktorům a poradcům ve fitness a kulturistice, aby jim usnadnila orientaci v záležitostech týkajících se výživy, pitného režimu a suplementace ve sportu a fitness a welness aktivitách.l
všeobecné a ostatní
Ukázky

Výživa pro fitness a kulturistiku

186 Kč
149 Kč
Celulitida - 20%
Toužíte po perfektní postavě? Obáváte se zdánlivě neřešitelných problémů, které s sebou může přinášet moderní doba? Také pro vás je celulitida strašákem, noční můrou, proti které je velmi těžké bojovat? Pak je tato publikace určena právě vám.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Celulitida

237 Kč
190 Kč
264 cvičení na velkém míči - 20%
Po velkém úspěchu první knihy o cvičení na velkém míči autorka vybrala a uspořádala 264 cviků vhodných pro posilování problémových partií a protahování zkrácených svalů.
všeobecné a ostatní
Ukázky

264 cvičení na velkém míči

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 200 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 > >>