Nejprodávanější Kniha v roce 2024
povídky

Paříž. Láska
(1x)
Po více než třiceti letech přijíždí Eric opět do Paříže. V tomto magickém městě lásky prožil kdysi traumatický rozchod se svou snoubenkou Claudine.
povídky

Paříž. Láska

81 Kč
Překlad
Jedná se o druhou konceptuálně laděnou knihu Markéty Magidové, první – Domácí slovník – vydalo pražské nakladatelství PositiF na jaře 2013.
povídky

Překlad

216 Kč
Slon
Jedině tento čtvrtý z pěti Carverových českých svazků neodpovídá žádné z původních anglických sbírek a zároveň má největší časový i tématický rozptyl. Přináší nejstarší autorovy publikované texty – včetne úplné první povídky.
povídky

Slon

89 Kč
Tichý doprovod a jiné prózy
(2x)
Druhý svazek výboru z díla Rainera Marii Rilka (1875–1926) se zaměřuje na jeho rozsáhlou ranou prozaickou tvorbu.
povídky

Tichý doprovod a jiné prózy

311 Kč
Hudba pro chameleóny
První úplné vydání poslední Capoteho sbírky - třináct povídek, z toho sedm přeložených poprvé, plus vynikající detektivní novela "Ručně vyřezávané rakvičky".
povídky
Ukázky

Hudba pro chameleóny

253 Kč
Katedrála
(1x)
Třetím svazkem pětidílného českého vydání všech povídek legendárního amerického spisovatele je sbírka Katedrála, Carverova kniha nejuznávanější, a to nejen díky slavné titulní povídce.
povídky

Katedrála

269 Kč
Sever Jih Východ Západ. Dáma u vodotrysku - 58%
(2x)
Dva dnes téměř nedostupné a neznámé tituly, jimiž Schulz významně obohatil prozaickou tvorbu meziválečné avantgardy: soubor povídek a básní Sever Jih Západ Východ (1923) a lyrizovanou prózu Dáma u vodotrysku (1926).
povídky

Sever Jih Východ Západ. Dáma u vodotrysku

190 Kč
79 Kč
Začátečníci
Původní verze Carverových povídek, které vyšly v roce 1981 pod názvem "O čem mluvíme, když mluvíme o lásce".
povídky

Začátečníci

314 Kč
A přeci něco zůstalo…
Autorka čtenářsky úspěšné knihy „A léta běží“ a posmrtně vydaných pamětí „Píšu dokud si pamatuju“ v úvodní části této knihy líčí své šťastné dětství u židovských tetiček na vesnici.
povídky

A přeci něco zůstalo…

144 Kč
Drž mě pevně, miluj mě zlehka
(3x)
Robert Fulghum absolvoval několikaměsíční taneční školu tanga přímo v Argentině. A celou tu dobu mu v hlavě zrála kniha povídek v nichž zkoumá potřebu člověka reagovat fyzicky na hudbu.
povídky

Drž mě pevně, miluj mě zlehka

253 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 237 položek
<< < 1 .. 18 19 20 21 22 .. 24 > >>