Nejprodávanější Kniha nebo Mapa v roce 2024
sport a fitness

Splátka životem - 11%
Reportér a spisovatel Josef Klíma zpovídá desítky lidí od hokeje a postupně odkrývá závažné skutečnosti ze zákulisí nejoblíbenějšího zimního sportu.
sport a fitness

Splátka životem

197 Kč
175 Kč
Hormonální jógová terapie 2 - 11%
Knihu Hormonální jógová terapie 2 vytvořila Dinah Rodrigues na základě vynikajících výsledků, kterých dosáhla pomocí hormonální jógy pro menopauzu.
sport a fitness

Hormonální jógová terapie 2

421 Kč
374 Kč
Nahý bojovník - Odhalte tajemství supersilných - 11%
Všimli jste si, že čím je člověk zručnější, tím toho dosáhne víc při vynaložení menší námahy? Výjimkou není ani síla.
sport a fitness

Nahý bojovník - Odhalte tajemství supersilných

404 Kč
359 Kč
Rollfit aneb rolujeme a cvičíme s pěnovými válci - 11%
Tato odborně-populární publikace, jejímiž autorkami jsou lektorky s dlouholetou zkušeností v oblasti tělesné výchovy a sportu, je určena odborné i laické veřejnosti, trenérům, lektorkám fitness center, rehabilitačním pracovníkům, učitelům tělocviku.
sport a fitness

Rollfit aneb rolujeme a cvičíme s pěnovými válci

224 Kč
199 Kč
Triatlon - anatomie - 11%
Zjistěte, co všechno potřebujete k maximalizaci síly, výkonu, rychlosti a vytrvalosti! Tato kniha vám ukáže, jak zlepšit svůj výkon zvýšením svalové síly a zefektivněním každého pohybu.
sport a fitness

Triatlon - anatomie

449 Kč
399 Kč
Život na lyžích - 11%
Kniha od profesionálního trenéra, který zde sepsal své mnohaleté zkušenosti, podložené teoretickými znalostmi, protože spojení teorie s praxí pro něho není frází, ale cestou k úspěchu.
sport a fitness

Život na lyžích

198 Kč
176 Kč
Cyklistické maso v České kotlině - 11%
Nová kniha Milana Silného popisuje nejdobrodružnější cyklistické akce u nás. Uchopte spolu s ním řídítka, usaďte se do sedla, zařaďte lehké převody a vydejte se na trasy, které jsou nezapomenutelným dobrodružstvím a hlubokým zážitkem.
sport a fitness

Cyklistické maso v České kotlině

350 Kč
311 Kč
Posilování - 11%
Zvýšení síly, budování svalové hmoty, spalování tuku a tvarování postavy. S barevnými ilustracemi, s podrobným popisem provedení a tréninkovými radami se knížka Posilování na anatomických základech určitě stane užitečným pomocníkem.
sport a fitness

Posilování

404 Kč
359 Kč
Sport a jóga - 11%
Kniha Sport a jóga obsahuje podrobný rozpis cvičení na jedenadvacet týdnů s ilustračními fotografiemi jednotlivých ásán. Každému zájemci snadný a v praxi vyzkoušený návod k dosažení dokonalého souladu.
sport a fitness

Sport a jóga

224 Kč
199 Kč
Udělejte radikální řez
Už jste slyšeli, jak Jillian změnila životy lidí díky svým předchozím knihám Ovládněte svůj metabolismus a Vyhrajte boj o štíhlé tělo – proč by tedy nemohla změnit i ten váš?
sport a fitness
Ukázky

Udělejte radikální řez

89 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 226 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 23 > >>