Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
osobnosti a osudy

Doba zkoušek a naděje - 20%
(3x)
Válečný deník katolického děkana Františka Wonky zachycuje život v západočeském městě Manětíně nedaleko Plzně, na hranicích protektorátu, v letech 1938 – 1945.
osobnosti a osudy
Ukázky

Doba zkoušek a naděje

119 Kč
95 Kč
Ještě pár odpovědí - 20%
Autor se ohlédl ještě jednou za svou politickou dráhou a zodpověděl otázky týkající se práce vlády ČSSR zejména v době tzv. normalizace, klíčových událostí té doby a osobností, s nimiž se setkával a spolupracoval.
osobnosti a osudy
Ukázky

Ještě pár odpovědí

129 Kč
103 Kč
Podivná úmrtí - 20%
Dozvíte se jak to bylo se smrtí Mozarta, Havlíčka Borovského, Jana Lucemburského, Giacoma Casanovy, Jana Roháče z Dubé, ale i Aloise Rašína a mnoha dalších.
osobnosti a osudy
Ukázky

Podivná úmrtí

139 Kč
111 Kč
Prolíbané dějiny aneb milostné příběhy a skandály - 20%
(2x)
Předem se můžete těšit na čtení pořádně šťavnaté, pikantní a vzrušující. Knihu doprovází u každé kapitoly příslušné vysvětlivky a na jejím konci naleznete chronologický přehled významných historických událostí.
osobnosti a osudy
Ukázky

Prolíbané dějiny aneb milostné příběhy a skandály

139 Kč
111 Kč
Ututlané dějiny - 20%
Felix Krumlovský, autor několika pozoruhodných knížek o české historii, si vzal na paškál celkem 35 osobností, slavných Čechů a Moravanů, aby se podíval, na některé záhady, které jsou s nimi spojeny.
osobnosti a osudy
Ukázky

Ututlané dějiny

139 Kč
111 Kč
V brance Vlasta Burian - 20%

Titul unikátním způsobem mapuje fotbalové působení krále komiků Vlasty Buriana. Kniha obsahuje velké množství dobových dokumentů, historických fotografií a ilustrací.

osobnosti a osudy
Ukázky

V brance Vlasta Burian

89 Kč
71 Kč
Václav Havel. Vzpomínková kniha - 20%
(2x)
Vzpomínková kniha zachycuje životní dráhu Václava Havla od dětských let až po nejvyšší ústavní funkci prezidenta republiky krátkými výstižnými texty a velkým obrazovým doprovodem.
osobnosti a osudy
Ukázky

Václav Havel. Vzpomínková kniha

99 Kč
79 Kč
Strečink - 20%
Naučte se spolu s námi základní strečinková cvičení, která jsou nutná před a po každé sportovní aktivitě. Renomovaný český autor, MUDr. Kamil Ramík, rehabilitační a sportovní lékař, vám přináší komplexní protažení všech svalových skupin.
osobnosti a osudy
Ukázky

Strečink

110 Kč
88 Kč
Na čem mi záleží - 20%
Přepis pořadů zabývajících se starozákonními knihami, perikopami a různými biblickými postavami, čtenáři tu naleznou i vyznání Jana Hellera.
osobnosti a osudy
Ukázky

Na čem mi záleží

148 Kč
118 Kč
Život s erbem Tatry - 20%
Život hlavního konstruktéra Tatry Kopřivnice - ing. Milana Galii - lze v pravém slova smyslu charakterizovat jako život s erbem Tatry. Dvacet čtyři let ve funkci je nejdelší doba ze všech jeho předchůdců a velmi těžko někdo tento rekord překoná.
osobnosti a osudy
Ukázky

Život s erbem Tatry

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 231 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 > >>