Nejprodávanější tituly v roce 2024
pedagogika, didaktika

Neklidné a nesoustředěné dítě - 20%
Publikace by měla přispět k tomu, aby hyperaktivní děti přestaly být neřešitelným problémem - včasné a správné výchovné vedení hyperaktivního dítěte může nejen zmírnit problémy, které tyto děti mají, ale některým i předejít.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Neklidné a nesoustředěné dítě

271 Kč
217 Kč
Analýza vyučování - 20%
Vyučovací proces lze poměrně jednoduše a jednoznačně vymezit - žáci se učí a učitel řídí jejich učební činnosti. Ale vyučování je i přes všechna možná jednoduchá vymezení poměrně složitým procesem, do kterého vstupuje mnoho prvků.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Analýza vyučování

271 Kč
217 Kč
Grafomotorika a počáteční psaní - 20%
Učit se psát a zvládat písemnou podobu mateřštiny je pro začínající školáky nebývale obtížnou aktivitou. Při osvojování písařských dovedností se proto někteří z nich potýkají s pestrou škálou nesnází.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Grafomotorika a počáteční psaní

254 Kč
203 Kč
Hodnocení žáků - 20%
Hodnocení žáků ve vyučování, jako nezbytná součást výchovně-vzdělávacího procesu, je velice složité. Dotýká se všech účastníků vyučovacího procesu .
pedagogika, didaktika
Ukázky

Hodnocení žáků

229 Kč
183 Kč
Učitel - 20%
Autorky se zaměřily zejména na pedagogickou přípravu na profesi učitele. Důraz kladou na komunikativní dovednosti, mluvený projev, vyučovací jazyk a zásady správné výslovnosti.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Učitel

144 Kč
115 Kč
Zážitkově pedagogické učení - 20%
Publikace slouží především jako metodicko-praktický materiál všem pedagogickým pracovníkům zajímajícím se o zážitkovou pedagogiku.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Zážitkově pedagogické učení

246 Kč
197 Kč
Kompetence ve vzdělávání - 20%
Publikace propojuje teoretický výklad se stálým zřetelem k praxi. Autoři vydatně čerpají nejen z české, ale také zahraniční literatury o dané problematice a vycházejí také z důležitých mezinárodních dokumentů EU.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Kompetence ve vzdělávání

212 Kč
170 Kč
Práce s hrou - 20%
Hry nás provázejí celým naším životem. Hrajeme je pro radost z okamžiku, z kontaktu s blízkými ů a v neposlední řadě je s námi hrají i ti, kteří nás chtějí něco přiučit o světě. Správně a promyšleně podaná hra má velice rozsáhlý potenciál.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Práce s hrou

135 Kč
108 Kč
Vyučování jako dialog - 20%
Dialog jako princip vyučování má předpoklady vytvářet vnitřní podmínky pro překonávání tradičního konformismu a transmisivního pojetí výuky.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Vyučování jako dialog

144 Kč
115 Kč
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové. Prostřednictvím těchto testů snadno zjistíte úroveň rozvoje svého dítěte.
pedagogika, didaktika

Hádanky pro předškoláky od 3-4 let

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 241 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 > >>