Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
sci-fi a fantasy

Gemina - 20%
(4x)
Hanna pobyt na vesmírné stanici v galaxii kdesi na konci vesmíru vždy vnímala jen jako ztrátu normálního společenského života.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Gemina

299 Kč
239 Kč
Holubice a had - 20%
(5x)

Navždy spojeni, aby se milovali, ctili… nebo shořeli. První ze dvou dílů čarodějnické fantasy. Louise před lety uprchla od čarodějného společenství a skryla se v ulicích Cesarine. Avšak lidé tady čarodějnice loví. Bojí se jich. A upalují je.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Holubice a had

299 Kč
239 Kč
Hra o sen - 20%
Napínavá knižní reality show pro ty, kdo se rádi bojí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hra o sen

297 Kč
238 Kč
Hraju, abych žil 4 – Inferno - 20%
(1x)
Látka, z níž je utkána realita, praská ve švech. Na bránu Kremlu už klepou gnollští vyjednavači a do herních avatarů se stěhují duše polozapomenutých starodávných bohů.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hraju, abych žil 4 – Inferno

249 Kč
199 Kč
Hrozba třídy A - 20%
Počkat! Co myslíte tím, že moje postava byla prokleta? Jako že tady budu hnít zaživa? To snad ne? Ačkoli… OK, herní umělá inteligence mi přiklepla status potenciální světové hrozby. To je přeci šance, kterou by byl hřích nevyužít! Alex sní o kariéře kosmického průvodce.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hrozba třídy A

249 Kč
199 Kč
Kočičí válečníci (3) - Les plný tajemství - 20%
Klany divokých kočičích válečníků se mísí. V lese je cítit napětí, přátelé se mohou doslova přes noc stát nepřáteli. A některé kočky jsou ochotné zabíjet, aby dostaly, co chtějí! Ohnivous je odhodlán zjistit pravdu o smrti Rudocha, válečníka z Hromového klanu.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kočičí válečníci (3) - Les plný tajemství

179 Kč
143 Kč
Kouzelníci z pradávna - 20%
(1x)
Kdysi dávno pradávno byla magie skutečná a temné hvozdy byly plné kouzelných tvorů. Jenže pak přišli válečníci…
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kouzelníci z pradávna

209 Kč
167 Kč
Králova klec - 20%

Kdo se postaví do čela povstalců, když Mare přišla o své blesky? Mare zůstává v zajetí, zbavená svého blesku a mučená vlastními chybami. Přežívá jen díky milosti nového krále. Kluka, jehož milovala, ale vyklubal se z něj lhář a zrádce.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Králova klec

279 Kč
223 Kč
Návrat Temudžajů - 20%
(1x)

Volavky se chystají do boje s válečníky z východních stepí Volavky se znovu vydávají na cestu v tomto osmém napínavém příběhu z dobrodružné série Bratrstvo. Skandie, vlast bratrstva Volavek, je v ohrožení. Temudžajové, nelítostní válečníci z východních stepí, se nikdy nevzdali plánů na její ovládnutí a nyní jsou zpět.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Návrat Temudžajů

279 Kč
223 Kč
Ohnivá křídla - Nejzářivější noc - 20%
(1x)

Okamžik, který nastává jednou za sto let, se blíží. Bude předzvěstí štěstí, nebo zkázy? Závěrečný díl dračí ságy, která dobyla svět. Slunéčka byla vždy odhodlaná udělat vše, aby se dračí proroctví naplnilo. Sama má nápady, jak pomoci. Zprávy však nejsou dobré. Budou ostatní dráčata naslouchat jejím radám a společnými silami konečně urovnají spory mezi dračími kmeny?

sci-fi a fantasy
Ukázky

Ohnivá křídla - Nejzářivější noc

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 301 položek
<< < 1 .. 24 25 26 27 28 .. 31 > >>