Nejprodávanější tituly v roce 2024
dům a zahrada

Pastva pro včely - 11%
Zdravá včelstva a dobré, vysoce cenné výnosy medu, jsou cílem každého včelaře. Nejdůležitějšími předpoklady pro to jsou: nabídka nektaru, medovice a pylu nepřetržitě od časného jara do pozdního podzimu.
dům a zahrada

Pastva pro včely

341 Kč
303 Kč
Suchozemské želvy - 11%
Vyslanci z dávných věků! Želvy žijí na Zemi již desítky milionů let. Přestály všechny klimatické změny a zachovaly si svůj nezaměnitelný, fascinující vzhled.
dům a zahrada

Suchozemské želvy

143 Kč
127 Kč
Bylinky na okně, na balkoně a na zahradě - 11%
Bylinky z vlastní sklizně – čerstvé na váš stůl. Zkušená odbornice Christine Rechtová vysvětluje, jak se pěstují bylinky na okně, na balkoně nebo na zahradě. Všechny pěstitelské návody si můžete lehce vyzkoušet.
dům a zahrada

Bylinky na okně, na balkoně a na zahradě

116 Kč
103 Kč
Komplet Japonské zahrady - 11%
V této zcela ojedinělé knižní publikaci dvou knih v dárkovém šubru na křídovém papíře se můžete inspirovat úchvatnými fotografiemi z více než 250 zahrad z celého Japonska!
dům a zahrada

Komplet Japonské zahrady

1 278 Kč
1 136 Kč
Květiny pro každou zahradu - 11%
Lze si vůbec představit zahradu bez květin? Asi jen stěží, vždyť přinášejí do prostoru kolem nás pestrost, proměnlivost a především barevnost. A přece jen se kvetoucí květinové záhony objevují v zahradách méně, než by se čekalo.
dům a zahrada

Květiny pro každou zahradu

386 Kč
343 Kč
Masáže psů - 11%
Kniha, která obsahuje více než dvě stovky ilustrací a fotografií, je zdrojem vynikajících informací o psím organismu i návodem k řešení specifických zdravotních problémů vašeho psa.
dům a zahrada

Masáže psů

305 Kč
271 Kč
Teplo domova - 11%
87 stran čtení o izolacích přírodními materiály (sláma, ovčí vlna, konopí), o vytápění staveb obnovitelnými zdroji a o vlastních zkušenostech s budováním osmi různých projektů, v široké škále od panelových domů po památkově chráněnou chalupu.
dům a zahrada

Teplo domova

207 Kč
184 Kč
Barf - Otázky a odpovědi - 11%
V nové knize o barfování odpovídá Kateřina Novosádová na dotazy, které jí kladou účastníci jejích seminářů o krmení přirozenou stravou.
dům a zahrada

Barf - Otázky a odpovědi

269 Kč
239 Kč
Nápady do zahrady - 20%
Vyzkoušejte si jednoduché postupy na výrobu pergoly, dětské houpačky, zahradního stolu nebo jen krmítka a budky pro ptáky. Návody jsou jednoduché a zdokumentované na fotografiích krok za krokem. Při troše zručnosti je zvládne opravdu každý.
dům a zahrada
Ukázky

Nápady do zahrady

161 Kč
129 Kč
Všecky krásy dřeva - 11%
Dřevo není jen obyčejný materiál ke stavění nebo topení. Dřevo je krásné. Na pohled, na pohmat, na přivonění. A všech těchto neobyčejností si všímá půvabná, bohatě ilustrovaná kniha o dřevu, stromech i lidech kolem nich.
dům a zahrada

Všecky krásy dřeva

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 319 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 29 .. 32 > >>