Nejprodávanější tituly v roce 2024
atlasy a mapy

Jací jsou? - Norové - 11%
Chcete pochopit norskou povahu? Pak je tato nová příručka právě pro vás! Vážně i humornou formou seznamuje s životním stylem Norů. Dozvíte se, jak pracují, co je baví, jak funguje norská rodina a společnost vůbec.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Norové

134 Kč
119 Kč
Krakov - Víkend - 11%
Nechte se unést atmosférou tohoto královského města. Navštivte památky, projeďte se v kočáře, zajděte do kavárny a užijte si nákupy. Vychutnávejte Krakov ve dne i v noci.
atlasy a mapy

Krakov - Víkend

251 Kč
223 Kč
Krkonoše známé i neznámé - 11%
Našim nejvyšším horám a jejich blízkému podhůří se věnuje kniha, představující netradičním pohledem známá a objevující „neznámá“ místa.
atlasy a mapy

Krkonoše známé i neznámé

359 Kč
319 Kč
Londýn - Merian Live!
(1x)
Proslulé i kuriózní pamětihodnosti, fascinující pozůstatky minulosti i elektrizující fluidum současnosti – „duši Londýna“ musíte poznat na vlastní kůži! Dva tisíce let stará metropole na Temži nenechá nikoho chaldným...
atlasy a mapy

Londýn - Merian Live!

179 Kč
Maroko - Velký průvodce - 11%
Podrobný průvodce představuje tuto tajuplnou zemi v celé kráse. Nechte se inspirovat a objevte ta nejzajímavější místa. O Maroku se často říká, že je zemí kontrastů.
atlasy a mapy

Maroko - Velký průvodce

711 Kč
632 Kč
Namibie
Jestlipak víte, kolik kilometrů je dlouhá Namibská poušť a jak jsou vysoké Viktoriiny vodopády? Nový průvodce po Namibii vám prozradí další zásadní i drobné zajímavosti ze světa této divoké, překrásné země jako stvořené pro dobrodružství.
atlasy a mapy

Namibie

376 Kč
Nejvýznamnější varhany České republiky - 11%
Cílem této unikátní publikace je představit varhanní nástroje na území České republiky, které jsou něčím významné, něčím cenné.
atlasy a mapy

Nejvýznamnější varhany České republiky

1 071 Kč
952 Kč
Norsko - Velký průvodce - 11%
Nový velký průvodce po Norsku. Nechte se zlákat a vydejte se objevovat Skandinávii. Kniha nabízí nejkrásnější místa, nejzajímavější města i dobrodružství, která zažijete jenom na severu.
atlasy a mapy

Norsko - Velký průvodce

711 Kč
632 Kč
Paříž - Merian Live!
Přijedete-li do Paříže, určitě nebudete vědět, kam dřív: k Eiffelovce nebo do Louvru, k Vítěznému oblouku nebo honem na Champs-Elysées? MERIAN live! vám podá pomocnou ruku.
atlasy a mapy

Paříž - Merian Live!

179 Kč
Porto - 11%
Od nábřeží řeky Douro k plážím Atlantského oceánu, od barokních kostelů k zahradám, od sklepů s portským vínem k trendovým barům ve čtvrti Cedofeita, druhé největší město Portugalska se před vámi v mžiku otevře díky tomuto jedinečnému průvodci.
atlasy a mapy

Porto

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 281 - 290 z 329 položek
<< < 1 .. 27 28 29 30 31 .. 33 > >>