Nejprodávanější tituly v roce 2024
hudba

Gott
(4x)
Hvězda, mýty — a skutečnost. Největší popovou hvězdou v Československu byl Karel Gott — a v jistém smyslu jí v Česku zůstává dodnes. Jeho příběh však není tradičním vyprávěním o hudebním velikánovi.
hudba
Ukázky

Gott

449 Kč
Holka v kapele
Kim Gordonová se proslavila hlavně jako zpěvačka, basistka a jedna z hlavních tváří rockové skupiny Sonic Youth. Ta patřila k nejúspěšnějším a nejvlivnějším kapelám nezávislé americké scény.
hudba

Holka v kapele

313 Kč
... dřív než to zapomenu
Životní příběh legendární Hany Zagorové v citlivé interpretaci její přítelkyně herečky Vlasty Peterkové.
hudba

... dřív než to zapomenu

383 Kč
Nohavica a (jeho) naše malá válka
(3x)

Jaromír Nohavica je osobnost, která málokoho nechává chladným: mnozí jej bezmezně obdivují, jiní jej bezmála zatracují. Jediné, na čem se téměř všichni shodnou, je, že to je bohem nadaný písničkář a básník. Kdo je tedy Nohavica?

hudba

Nohavica a (jeho) naše malá válka

358 Kč
Před branou mistrovství
Kniha se zabývá psychologickými předpoklady růstu umělce interpreta (instrumentalisty, herce, pěvce). Zkoumá jaký vliv má zaměření psychiky mladého hudebníka na vývoj a kvalitu jeho techniky.
hudba

Před branou mistrovství

224 Kč
Radio 1 - Život v éteru
(1x)
Příběh prvního českého soukromého rádia.
Unikátní kniha mapující historii Radia 1 a počátky nestátního rozhlasového vysílání v Česku.
hudba
Ukázky

Radio 1 - Život v éteru

827 Kč
Rozhovory
(1x)
Obsáhlý soubor rozhovorů, které Karel Kryl poskytl v letech 1968-1994, tvoří nejen jedinečný autoportrét této osobnosti, ale i neocenitelnou kroniku doby, zachycující postřehy o stovkách osobností české a slovenské kultury, politiky a společnosti.
hudba

Rozhovory

539 Kč
Kroniky I.
Legendární americký písničkář vzpomíná na počátky své kariéry, kdy v roce 1961 přišel do New Yorku. Bravurním, vtipným a osobitým stylem vzpomíná na Manhattan a magickou čtvrť umělců Greenwich Village, na New Orleans, Woodstock nebo Minnesotu.
hudba
Ukázky

Kroniky I.

268 Kč
Podoby
(1x)
Sbírka autorových próz a zamyšlení nazvaná Podoby je právě oním pozváním ke stolu a k naslouchání.
hudba
Ukázky

Podoby

223 Kč
Biblical
V knize Biblical, která je jakýmsi manifestem a soupisem zákonů a pravidel, Halford sdílí své názory, vzpomínky a anekdoty týkající se všech aspektů rokenrolového hraní a životního stylu, od koncertů a turné, groupies a tour manažery po tetování.
hudba

Biblical

449 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 197 položek
<< < 1 2 3 4 .. 20 > >>