Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
křesťanství

Nad evangeliem podle Jana - 20%
Výklad Janova evangelia, ve kterém nechybí odbornost a přitom i pochopitelnost a živost, která zve nejen k četbě, ale i k přemýšlení a k žití rozjímaného slova.
křesťanství
Ukázky

Nad evangeliem podle Jana

435 Kč
348 Kč
Nad evangeliem podle Marka - 20%
Kniha italského jezuity Silvana Faustiho je plodem dvacetileté zkušenosti s hlásáním evangelia. Jejím záměrem je pomoci čtenáři proniknout do tajemství Slova, jež se stalo tělem, a tak vstoupit do hlubšího dialogu s Ježíšem Kristem.
křesťanství
Ukázky

Nad evangeliem podle Marka

322 Kč
258 Kč
Vzor duchovního života (I.) - 20%
Setkání s autentickými texty kapucínského mystika. Jeho dopisy jsou fascinujícím a mnohdy také drsným svědectvím o nelehké duchovní cestě tohoto oblíbeného světce.
křesťanství
Ukázky

Vzor duchovního života (I.)

65 Kč
52 Kč
Rukopisy z Nag Hammádí 6 - 20%
Šestý svazek ediční řady obsahuje komentované překlady dalších pěti koptských textů z nálezu rukopisů z Nag Hammádí“: Modlitba apoštola Pavla, Tajná kniha Jakubova, Evangelium pravdy, Traktát o vzkříšení a Výroky Sextovy.
křesťanství
Ukázky

Rukopisy z Nag Hammádí 6

279 Kč
223 Kč
Český bůh - 20%
(1x)
Rozhovor salesiána Zdeňka Jančaříka s historiky Stanislavem Balíkem a Jaroslavem Šebkem poodhaluje skrytá zákoutí českých dějin. Jak je to s vírou v národě svatého Václava a Josefa Švejka?
křesťanství
Ukázky

Český bůh

279 Kč
223 Kč
Rukopisy z Nag Hammádí 1. - 20%
(1x)
Příznivé klimatické podmínky Egypta umožnily dochování rukopisů různého obsahu a rozličných literárních žánrů. Jedinečné svědectví o tom podává soubor koptsky psaných textů, který je znám pod názvem rukopisy z Nag Hammádí.
křesťanství
Ukázky

Rukopisy z Nag Hammádí 1.

329 Kč
263 Kč
Velké partnerství - 20%
Věda rozebírá věci na součástky, aby pochopila, jak fungují. Náboženství skládá věci dohromady, aby pochopilo jejich smysl. Jonathan Sacks energicky hájí komplementárnost vědy a náboženství.
křesťanství
Ukázky

Velké partnerství

279 Kč
223 Kč
Hledej Pokoj a zůstávej v něm - 20%
Často se zneklidňujeme a chceme všechno vyřešit sami, ačkoli by bylo účinnější zůstat pokojně před Božím pohledem a nechat jej jednat, s moudrostí a mocí nekonečně větší, než je ta naše.
křesťanství
Ukázky

Hledej Pokoj a zůstávej v něm

85 Kč
68 Kč
Proměň svůj strach - 20%
(2x)
Publikace z pera u nás velmi oblíbeného a čteného autora, tentokrát o strachu ve všech možných podobách: o strachu z nového, o tom, který ochromuje, o strachu ze zesměšnění, z neznámého v nás, ze zranění, z osamění, o strachu o naše vztahy.
křesťanství
Ukázky

Proměň svůj strach

109 Kč
87 Kč
Pán - 20%
Klasické dílo duchovní teologie (1. vydání 1937), v němž autor podává postavu Ježíše Krista, jak se s ní setkáváme v evangeliích, a poukazuje na tajemství jeho osoby, aniž je chce rušit.
křesťanství
Ukázky

Pán

280 Kč
224 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 100 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>