Nejprodávanější tituly v roce 2024
Vysoké školy a VOŠ

Speciální pedagogika - 20%
Kniha má neobvykle široký záběr. Přináší aktuální poznatky speciálně pedagogické teorie a praxe, přičemž se opírá o poznatky a zkušenosti jak domácí, tak zejména zahraniční.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Speciální pedagogika

149 Kč
119 Kč
Průvodce studiem dějin středověkého výtvarného umění - 20%
Publikace je základní učebnicí pro studující dějin umění i dalších kulturně-historických oborů a je jediným učebním textem tohoto druhu v češtině. Velikost e-knihy je 29 MB.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Průvodce studiem dějin středověkého výtvarného umění

143 Kč
114 Kč
Intenzivní medicína
Čtrnáct let od prvního a jedenáct let od druhého vydání jediné celostátní učebnice oboru intenzivní medicíny uplynulo od okamžiku, kdy vychází vydání nové, kompletně přepracované a v téměř trojnásobném rozsahu.
Vysoké školy a VOŠ

Intenzivní medicína

3 150 Kč
Angličtina nejen pro samouky - 11%
Zcela nové, aktualizované, opravené a doplněné vydání oblíbené učebnice angličtiny, která je vhodná nejen pro samouky, ale také pro školy a kursy.
Vysoké školy a VOŠ

Angličtina nejen pro samouky

449 Kč
399 Kč
Italština - 11%
Nejucelenější učebnice italského jazyka na českém knižním trhu ve zcela přepracované a doplněné podobě obsahuje kompletní mluvnici současné italštiny, přibližně 3500 nejfrekventovanějších slov a bohatou frazeologii.
Vysoké školy a VOŠ

Italština

628 Kč
558 Kč
Úvod do studia politiky - 20%
Učebnice je určena zejména vysokoškolským studentům sociálních a humanitních věd bakalářského a magisterského stupně. Jde o práci kolektivní a svým pojetím i rozsahem v českém prostředí ojedinělou.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Úvod do studia politiky

480 Kč
384 Kč
Biochemie - 11%
Předkládaná učebnice přináší netradičním způsobem zpracované základy biochemie, nepřetížené nadbytkem faktografických údajů. Je určena pro vysokoškolské studenty, kteří již zvládli základy obecné, organické a analytické chemie.
Vysoké školy a VOŠ

Biochemie

738 Kč
656 Kč
Analytická chemie - 11%
Učebnice Analytická chemie vznikla jako překlad devátého vydání světově používané učebnice Fundamentals of Analytical Chemistry, která si již od svého prvního vydání v roce 1963 získala trvalé celosvětové uznání.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Analytická chemie

1 080 Kč
960 Kč
Somatologie - 11%
Základní učebnice předmětu Základy anatomie a fyziologie člověka od renomovaného autora učebnic a skript a přednášejícího somatologie, anatomie a kineziologie. Publikace je doplněna téměř dvěma sty obrázky, které doplňují a ilustrují text.
Vysoké školy a VOŠ

Somatologie

314 Kč
279 Kč
Farmakochemie - 11%
Třetí upravené a rozšířené vydání publikace Farmakochemie autorů Františka Hampla, Stanislava Rádla a Jaroslava Palečka vychází z předešlých vydání z let 2002 a 2007.
Vysoké školy a VOŠ
Ukázky

Farmakochemie

581 Kč
517 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 229 položek
<< < 1 2 3 4 .. 23 > >>