Nejprodávanější tituly v roce 2024
1.třída

Kouzelné psaní - Čísla - 11%
Tato knížka je ideální pomůckou pro nácvik správného psaní. Je určena pro stíratelný fix a dítě s ní může pracovat metodou "napiš a smaž", díky které si bude opakovaně procvičovat jak linky a vlnovky vedoucí ke správnému psaní čísel.
1.třída

Kouzelné psaní - Čísla

134 Kč
119 Kč
Kresebné uvolňovací cviky - 15%
Pracovní sešit obsahuje úlohy pro nácvik psacího písma. Napomáhá zlepšovat motorickou výkonnost a pohybovou koordinaci ruky. Není vázán na žádnou metodu výuky čtení.
1.třída

Kresebné uvolňovací cviky

52 Kč
44 Kč
Mluvíme v Bublinách - 11%
(1x)
Nová publikace Kláry Smolíkové, autorky oblíbených titulů Zakousněte se do knihy, Vstupte do literárního doupěte a Fantastické psaní, se tentokrát zaměřuje na komiksové tvoření.
1.třída

Mluvíme v Bublinách

179 Kč
159 Kč
Metodika se Čtyřlístkem - 11%
Metodika se Čtyřlístkem je určená pedagogům, kteří v 1. ročníku vyučují podle Slabikáře se Čtyřlístkem a Pracovního sešitu – Slabikář se Čtyřlístkem. Mohou ji však využít také rodiče pro domácí vzdělávání žáků.
1.třída

Metodika se Čtyřlístkem

269 Kč
239 Kč
Barevné úlohy z češtiny pro 1. ročník - 11%
Pracovní sešit slouží k procvičování učiva v hodinách čtení a psaní ve třídě a také k domácí přípravě. Obsahuje různorodá zábavná cvičení pro upevnění a zpestření učiva. Ilustrace jsou určeny k vybarvování a procvičování učiva. Barevné úlohy z češtiny jsou součástí ucelené řady učebnic a pracovních sešitů Hravá čeština pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol.
1.třída

Barevné úlohy z češtiny pro 1. ročník

98 Kč
87 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 15 položek
<< < 1 2