Nejprodávanější tituly v roce 2024
naučné, obrazové

Zábavné učení - Spojování - 11%
Tato kniha plná spojovaček a úloh, které zaujmou každou chytrou hlavičku, podporuje tvořivé hraní i fantazii s vytlačovacími obrázky a více než 250 samolepkami.
naučné, obrazové

Zábavné učení - Spojování

71 Kč
63 Kč
Záhady vesmíru - 11%
Putujte s námi ze Země až do hlubin vesmíru, kde potkáte podivuhodné planety, daleké hvězdy a fascinující galaxie. Tato nádherná encyklopedie odhaluje tajemství více než stovky nebeských těles, přibližuje nejnovější vědecké objevy atd.
naučné, obrazové

Záhady vesmíru

539 Kč
479 Kč
Zpěvník 2 - Míša Růžičková - 11%
Druhý zpěvník Míši Růžičkové přináší přes tři desítky dalších oblíbených dětských písniček, známých ze stovek vystoupení i z televizních pořadů pro děti, s barevnými ilustracemi.
naučné, obrazové

Zpěvník 2 - Míša Růžičková

215 Kč
191 Kč
Bav se a nalepuj zas a znovu! - Auta - 11%
Spousta zábavy s kouzelnými samolepkami! Děti si mohou vytvářet vlastní příběhy a obrázky se samolepkami, které přilnou ke každému hladkému povrchu a nezanechají žádné stopy. Obsahuje 4 barevná pozadí a více než 100 samolepek.
naučné, obrazové

Bav se a nalepuj zas a znovu! - Auta

179 Kč
159 Kč
Co se děje v hmyzích obydlích? - 11%
Pojď se podívat do tajuplného světa hmyzích příbytků a dalších obydlí bezobratlých tvorů. Věděl si, že pavouci dokážou žít i pod vodou? Víš, jak se jmenuje domov, kde bydlí včely? A že roháči bojují o ten nejlepší příbytek pro svoje rodiny?
naučné, obrazové

Co se děje v hmyzích obydlích?

197 Kč
175 Kč
Chci to vědět: Co dokáže moje tělo - 20%
Se svým tělem si v pohodě žiješ několik let, ale možná o něm leccos nevíš. Například to, z čeho se skládá kostra, jak to, že se můžeš hýbat a ohýbat, na co máš zuby, co se děje, když jíš, a co pak tělo provádí...
naučné, obrazové
Ukázky

Chci to vědět: Co dokáže moje tělo

149 Kč
119 Kč
Ilustrovaný atlas legračních faktů o mláďatech - 11%
(2x)
Věděli jste, že malé žirafy při narození padají z dvoumetrové výšky? Neuvěřitelná fakta o mláďatech ve druhé sbírce nevšedních atlasů od švédské autorky.
naučné, obrazové
Ukázky

Ilustrovaný atlas legračních faktů o mláďatech

269 Kč
239 Kč
Kde si Píťa zchladí tlapky?
Objevujte přírodu s hajným Petrem a veverčákem Píťou! Veverčákovi Píťovi i hajnému Petrovi je strašlivé horko. Píťa proto vyrazí do lesa vypátrat, jak se osvěžit. Po cestě potká několik zvířátek a ta mu prozradí, kam se chodívají zchladit.
naučné, obrazové

Kde si Píťa zchladí tlapky?

188 Kč
Kouzelná hmyzí škola - 11%
Jednoho krásného rána pomůže skřítek Rubínek roháči Rohanovi z nesnází.
naučné, obrazové

Kouzelná hmyzí škola

269 Kč
239 Kč
Malý přírodovědec - Zvířata - 48%
Třetí díl Malého přírodovědce se věnuje zvířatům žijícím v našich klimatických podmínkách. Pozoruj zvířata a odnes si z přírody spoustu skvělých zážitků.
naučné, obrazové

Malý přírodovědec - Zvířata

224 Kč
116 Kč
Zobrazuji 291 - 300 z 349 položek
<< < 1 .. 28 29 30 31 32 .. 35 > >>