Nejprodávanější hudba v roce 2024

Vztahem zapni!
Příjemné a vyvážené album s jasným hudebním názorem, pohybujícím se mezi folkovou písničkou, chytrým popem a rytmicky vynalézavým rockem. Album vychází v originálním papírovém digipacku.

Vztahem zapni!

269 Kč
Demon Days
Demon Days je druhé studiové album britské virtuální kapely Gorillaz. Poprvé bylo vydáno 11. května 2005 v Japonsku a 23. května 2005 ve Spojeném království u Parlophone a ve Spojených státech u Virgin Records.

Demon Days

197 Kč
Elida
Za podpory Carnegie Hall napsala Iva Bittová, první žena tuzemské alternativní scény, pro soubor Bang on a Can All-Stars hudební projekt s názvem Elida. Táhlé linie piana se prolínají se smyčci, zatímco improvizace klarinetu se setkává s hlukem elektrické kytary. Hudba je zároveň promyšlená a přímá, ostrá i nostalgická, mísící klasickou hudbu východní Evropy a lidové tradice. Netradiční spojení zpěvu Ivy Bittové a klavíru pak vytváří inspirující melodie.

Elida

314 Kč
Já písnička od A do Z
100 populárních písniček seřazených abecedně. Zpěvník je doplněn základními kytarovými akordy. Album Já písnička nazpíval sbor Bambini di Praga.
Ukázky

Já písnička od A do Z

311 Kč
Tango o Praze
Z archívu Fosil vybral a sestavil Jaroslav Hutka tuto kolekci písní, která vychází z jeho prvního turné v roce 1990.

Tango o Praze

224 Kč
Cestující v noci
Písničky, které mohou znít libě oušku folkem či i popem odkojených posluchačů.Nalezneme zde vkusné balady i nefalšované parodie, a také připomínku filmové hudby. Ten druh desky, kdy cítíte potřebu naslouchat, přemýšlet, přidat se.

Cestující v noci

224 Kč
Staré slzy
Emoce, smutek, láska a víra jsou na albu Staré slzy uloženy v mnoha vrstvách a je opravdovým zážitkem poslouchat naši nejlepší interpretku romských písní vlastnící silný, emotivní, přesvědčivý, temný, hluboký, sametově zastřený hlas, jak jazzové a cikánské muzikanství jde báječně dohromady.

Staré slzy

224 Kč
Svinska pržola
Album živelného rocku říznutého pubrockem, ska a akordeonem.

Svinska pržola

212 Kč
Šel jsem včera domů, přišel jsem až dneska
První ´oficiální a studiové´ album nejslavnější alternativní rockové kapely 70. let v Československu poprvé na CD.

Šel jsem včera domů, přišel jsem až dneska

224 Kč
Nebe na zemi
"Nebe na zemi" je divadelní hra (muzikál), kterou napsali Jiří Voskovec a Jan Werich.

Nebe na zemi

89 Kč
Zobrazuji 311 - 320 z 331 položek
<< < 1 .. 30 31 32 33 34 > >>