Nejprodávanější hudba v roce 2024

V salonu barokních dam - 11%
Desku jsem nazvala "V salonu barokních dam" podle jedné z písní, která se otevřeně hlásí k odkazu baroka. Nakonec mi vlastně všechny písničky vyšly tak, že se nějakým způsobem k baroku vztahují, ač některé velmi skrytě. Jsou napsány tak, že vždy alespoň dvě písně z alba spolu souvisejí, ať už po stránce motivické, textové, nebo aranžérské. Ve třech skladbách dokonce zpracovávám stejný motiv, jde vlastně o jakési "variace".

V salonu barokních dam

269 Kč
239 Kč
Za fúzy ma poťahaj - 11%
Slovenská bluesová kapela ZVA 12-28 Band se řadí ke špičce žánru, a to nejen na Slovensku, díky nezaměnitelnému zpěvu a hře na kytaru Noro Červenáka, kterého podporuje vynikající instrumentální trio muzikantů.

Za fúzy ma poťahaj

269 Kč
239 Kč
Nobody´s Fault… Spirituals and Gospels - 11%
Spirituály a gospely + dvě zpěvačkou zhudebněné básně černošského básníka Langstona Hughese v neobvyklých jazzových úpravách kytaristy Miroslava Linky. CD lze vnímat také jako narušení tradičního přístupu a hledání osobité cesty k hudbě.

Nobody´s Fault… Spirituals and Gospels

224 Kč
199 Kč
Perly Hany Zagorové - 11%
Album Perly Hany Zagorové vyšlo u přiležitosti šedesátých narozenin v roce 2006 a bylo osobním dárkem dlouholetého kapelníka její doprovodné skupiny Karla Vágnera.

Perly Hany Zagorové

311 Kč
276 Kč
Vztahem zapni! - 11%
Příjemné a vyvážené album s jasným hudebním názorem, pohybujícím se mezi folkovou písničkou, chytrým popem a rytmicky vynalézavým rockem. Album vychází v originálním papírovém digipacku.

Vztahem zapni!

269 Kč
239 Kč
Elida - 11%
Za podpory Carnegie Hall napsala Iva Bittová, první žena tuzemské alternativní scény, pro soubor Bang on a Can All-Stars hudební projekt s názvem Elida. Táhlé linie piana se prolínají se smyčci, zatímco improvizace klarinetu se setkává s hlukem elektrické kytary. Hudba je zároveň promyšlená a přímá, ostrá i nostalgická, mísící klasickou hudbu východní Evropy a lidové tradice. Netradiční spojení zpěvu Ivy Bittové a klavíru pak vytváří inspirující melodie.

Elida

314 Kč
279 Kč
Já písnička od A do Z - 11%
100 populárních písniček seřazených abecedně. Zpěvník je doplněn základními kytarovými akordy. Album Já písnička nazpíval sbor Bambini di Praga.
Ukázky

Já písnička od A do Z

311 Kč
276 Kč
Tango o Praze - 11%
Z archívu Fosil vybral a sestavil Jaroslav Hutka tuto kolekci písní, která vychází z jeho prvního turné v roce 1990.

Tango o Praze

224 Kč
199 Kč
Cestující v noci - 11%
Písničky, které mohou znít libě oušku folkem či i popem odkojených posluchačů.Nalezneme zde vkusné balady i nefalšované parodie, a také připomínku filmové hudby. Ten druh desky, kdy cítíte potřebu naslouchat, přemýšlet, přidat se.

Cestující v noci

224 Kč
199 Kč
Staré slzy - 11%
Emoce, smutek, láska a víra jsou na albu Staré slzy uloženy v mnoha vrstvách a je opravdovým zážitkem poslouchat naši nejlepší interpretku romských písní vlastnící silný, emotivní, přesvědčivý, temný, hluboký, sametově zastřený hlas, jak jazzové a cikánské muzikanství jde báječně dohromady.

Staré slzy

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 331 - 340 z 356 položek
<< < 1 .. 32 33 34 35 36 > >>