Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
romány

Rudá špionka - 20%

Co všechno je člověk ochoten udělat pro to, aby se zvednul ze dna? Válka a revoluce rozmetaly svět, ve kterém Naďa, dcera ruských aristokratů, dosud žila. Rodina přišla o veškerý majetek i občanská práva. Ve snaze zajistit si pohodlný život se provdá za horlivého bolševika a další vypočítavý čin následuje.

romány
Ukázky

Rudá špionka

249 Kč
199 Kč
Rusovláska u cesty - 20%
(3x)
Micah Mortimer je otrokem svých zvyků. Počítačový odborník na volné noze a správce bytového domu v Baltimoru vede stabilní a pevně ohraničený život a zdá se, že mu to tak vyhovuje. Jednoho dne se však jeho rutina rozpadne...
romány
Ukázky

Rusovláska u cesty

199 Kč
159 Kč
Sběratelka sirotků - 20%
(4x)
Zatímco svět oslavuje konec Velké války, blíží se další hrozba – španělská chřipka. Nová hrůza dolehne i na Filadelfii, kde žije třináctiletá německá imigrantka Pia, jejíž otec narukoval do americké armády, ale stále se ještě nevrátil domů.
romány
Ukázky

Sběratelka sirotků

249 Kč
199 Kč
Slečny - 20%
(2x)
Mladá Španělka Rosa se vydává přes Pyreneje za sezonní prací do továrny na výrobu espadrilek do francouzského Mauléonu.
romány
Ukázky

Slečny

280 Kč
224 Kč
Srdcaři - 20%
Zkuste si představit, že jste na sále a stojíte nad nemocným člověkem, jehož srdce budete za chvíli operovat. Co by vám v tu chvíli běželo hlavou? Mysleli byste víc na pacienta, na sebe, anebo snad na někoho, koho milujete? Báli byste se?
romány
Ukázky

Srdcaři

349 Kč
279 Kč
Staneš se mou další ženou - 20%
Rozvedená Nadia si užívá nabytou svobodu. Do života jí ale vstoupí Karim, zbožný muslim, který se do ní zamiluje a chce si ji vzít. To, že má už manželku a děti, zamilovaná Nadia neřeší.
romány
Ukázky

Staneš se mou další ženou

229 Kč
183 Kč
Staré sídlo - 20%
Libby po smrti otce začne pracovat na fotodokumentaci oprav historického sídla Woodmont.
romány
Ukázky

Staré sídlo

339 Kč
271 Kč
Šťastní lidé mají snadný život - 20%
Ztratila už hodně, bude mít odvahu začít znovu a vydat se novou cestou? Další osud hrdinky autorčiny úspěšné knihy Šťastní lidé čtou a pijou kávu.
romány
Ukázky

Šťastní lidé mají snadný život

209 Kč
167 Kč
Tam tam - 20%
Románový debut talentovaného indiánského autora přibližuje život potomků původních obyvatel v současné Americe. Proplétající se příběhy směřují k tradiční indiánské slavnosti powwow, která se má poprvé odehrát na obřím betonovém stadionu v kalifornském Oaklandu.
romány
Ukázky

Tam tam

249 Kč
199 Kč
Vinařství 2: Nový začátek - 20%
(1x)
Strhující rodinná sága z Alsaska a působivý obraz měšťanské společnosti na konci 19. století. Druhý díl tetralogieManželství služebné Ireny a bohatého dědice Franze mělo být sňatkem z lásky. Ale po hrozném odhalení Franzova otce opustí těhotná Irena milovaného ženicha bez slůvka rozloučení.
romány
Ukázky

Vinařství 2: Nový začátek

309 Kč
247 Kč
Zobrazuji 331 - 340 z 371 položek
<< < 1 .. 32 33 34 35 36 .. 38 > >>