Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
romány

Císařská vyhlídka - 30%
Hermína po tragickém roce 1794 přebývá v ústraní na východočeském panství. Provinční život ji však začíná nudit, zvláště ve chvíli, kdy se její sestra s manželem přesouvají do Toskánska, kde zdědili rodinné sídlo...
romány
Ukázky

Císařská vyhlídka

189 Kč
132 Kč
Ideální manžel z nebe nespadne - 30%
Patricii Lomové se blíží čtyřicítka a její biologické hodiny bijí na poplach. Jenže kde vzít manžela a nekrást? Patricia žije na malém městě. Její rodiče tu měli knihkupectví s malou literární kavárnou, které po jejich smrti převzala....
romány
Ukázky

Ideální manžel z nebe nespadne

169 Kč
118 Kč
Pod hvězdou bláznů - 30%
Jedna je až úzkostlivě zodpovědná, pedantická a zvyklá vše plánovat, druhá je téměř ve všem pravým opakem. Až po smrti rodičů je okolnosti donutí, aby se po letech odcizení daly znovu dohromady.
romány
Ukázky

Pod hvězdou bláznů

169 Kč
118 Kč
Cranfordské dámy
(1x)
Jemné dámy z Cranfordu žijí své poklidné životy, nečekají, že se bude cokoli dít, a dodržují svá poněkud výstřední pravidla. Ale samozřejmě, že život zasahuje těmi nanejvýš neobvyklými způsoby...
romány
Ukázky

Cranfordské dámy

79 Kč
Den kobylek
(1x)
Den kobylek je Westův poslední a vrcholný román vydaný roku 1939. Odehrává se v Hollywoodu, v samém srdci velkovýrobny amerických snů.
romány
Ukázky

Den kobylek

149 Kč
Dům radovánek
Ve strhujícím dvoudílném románu americké klasičky Edith Whartonové před námi ožívá mistrně vykreslená paleta postav, které prožívají svůj „americký sen“ a touží po ukojení svých vášní ve víru sebevědomí i nejistoty.
romány
Ukázky

Dům radovánek

149 Kč
Zpovědi pana Harrisona
Cranford je nejznámější z novel Elizabeth Gaskellové, vtipné a dojemné klasické dílo, které si zaslouží být přečteno.
romány
Ukázky

Zpovědi pana Harrisona

39 Kč
Katedrála z písku - 30%
Manželé Minářovi rekonstruují městský byt a na dobu stavebních prací se stěhují do venkovské chalupy. Ta leží v zapadlé malé vesnici uprostřed krásné přírody, postrádá ovšem civilizační výdobytky, které pro ně dosud byly samozřejmostí.
romány
Ukázky

Katedrála z písku

179 Kč
125 Kč
Rychle a bezbolestně
(1x)
"Včera tam ještě nebyl. Jen prázdné, špinavé výlohy. Dnes, s úderem deváté, se tu objevil. Aranžérka pověsila do výlohy velký plakát a nad vchodem se rozsvítil neonový nápis: Rychle a bezbolestně. Nic víc. Nový obchod na pěší zóně v Praze.
romány
Ukázky

Rychle a bezbolestně

254 Kč
Zobrazuji 341 - 350 z 349 položek
<< < 1 .. 33 34 35