Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2024
česká

Má vzpomínka je bugatti - 11%
Vzpomínky první ženy za volantem, která vítězila v závodech Grand Prix. Eliška Junková dává nahlédnout do historie automobilismu u nás, a líčí, co obnášela příprava automobilového závodníka, vzrušení, krásu i rizika rychlého sportu.
česká

Má vzpomínka je bugatti

323 Kč
287 Kč
Maigret - Je tu Felicie - 11%

Vypadalo to jako obyčejná vražda… To by se k ní ale nesměla připlést ta holka s čelem jako umíněná koza! V idylické čtvrti venkovského charakteru na předměstí Paříže je zavražděn postarší muž.

česká

Maigret - Je tu Felicie

260 Kč
231 Kč
Marco - 11%
(3x)

Žádné zákoutí není dost temné… Jak se ztratit v ulicích Kodaně, aby vás nenašel nikdo z rodinného klanu ani policie? Patnáctiletý Marco utíká před svým strýcem, který by ho chtěl zmrzačit, aby jako žebrák víc „vydělával“.

česká

Marco

296 Kč
263 Kč
Mých tisíc životů - 11%
(4x)

Víc než jen autobiografie. Vyprávění o výjimečném a šťastném životě. Audioverze vzpomínek J. P. Belmonda vychází ve světové premiéře! Herec a dabér Jiří Krampol převzal dabing Jeana-Paula Belmonda po emigraci Jana Třísky na konci 70. let.

česká

Mých tisíc životů

314 Kč
279 Kč
Nesmírný - 11%
(2x)

Oddělení Q znovu v pohotovosti. Šéfa oddělení Q Carla Morcka vyruší při obvyklém ranním šlofíku v práci telefon. Požádá ho o pomoc kolega z Bornholmu, ale Carl odmítne. O několik hodin později za to ponese následky...

česká

Nesmírný

323 Kč
287 Kč
Paní jezera - 11%
Had Uroboros se zakousl do vlastního ocasu. Něco končí, něco začíná...
česká

Paní jezera

359 Kč
319 Kč
Povídky Oty Pavla - 11%
(1x)

Své oblíbené povídky od spisovatele Oty Pavla načetl Miroslav Donutil jako audioknihu. Po delší době se populární herec vrátil do nahrávacího studia k práci, kterou má a vždycky měl rád. Vybral si texty, které důvěrně zná a vrací se k nim často jako

česká

Povídky Oty Pavla

287 Kč
255 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Knihovna duší - 11%
(2x)
Dětem ze sirotčince slečny Peregrinové se krátí čas. Nebezpečný šílenec zůstává na svobodě a jejich milovaná slečna Peregrinová je stále v nebezpečí... Na nebezpečnou záchrannou misi jsou nuceni se vydat Jakob Portman a Emma Bloom.
česká

Sirotčinec slečny Peregrinové: Knihovna duší

305 Kč
271 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město - 11%
(3x)

Nejde jen o to, kým se máme stát, ale co máme vykonat. Jacob Portman se vydává se svými novými přáteli do Londýna, kde chtějí najít lék pro slečnu Peregrinovou, uvězněnou v ptačí podobě.

česká

Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město

287 Kč
255 Kč
Skleněný zvěřinec - 11%
Příběh o touze po štěstí, osudovém míjení a průsvitné duši křehčí než sklo v klíčovém díle americké dramatiky. Jeden z nejslavnějších textů americké dramatiky získal brzy po svém prvním uvedení (1944) cenu newyorské kritiky.
česká

Skleněný zvěřinec

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 331 - 340 z 395 položek
<< < 1 .. 32 33 34 35 36 .. 40 > >>