Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
romány

A nad tím vším je slunce
Dobrodružný román z minulosti i téměř současnosti o horách, sobectví, lásce, nenávisti a pomstě. Není to občas úplně legrační, jak už to v životě bývá. V knize potkáte také starého známého „Profu“ ale celé je to úplně jiná historie.
romány
Ukázky

A nad tím vším je slunce

149 Kč
Felix Austria
Stanislavov na počátku dvacátého století, městečko na Haliči, v samém srdci nejchudšího a nejzanedbanějšího regionu c. a k. mocnářství.
romány
Ukázky

Felix Austria

199 Kč
Odsouzené město
Andrej Voronin přistupuje na nabídku zúčastnit se podivného a blíže neidentifikovaného Experimentu. Ocitá se v podivném Městě, sevřeném mezi bezednou propastí a nekonečně vysokou zdí a obývaném lidmi z nejrůznějších období 20. století.
romány
Ukázky

Odsouzené město

209 Kč
Veselice aneb Kostlivec ve skříni
Román, klasika anglické literatury, vyšel poprvé v roce 1930 a čtenáři v postavě spisovatele Edwarda Driffielda záhy odhalili skutečného romanopisce Thomase Hardyho.
romány
Ukázky

Veselice aneb Kostlivec ve skříni

167 Kč
Císařská vyhlídka - 30%
Hermína po tragickém roce 1794 přebývá v ústraní na východočeském panství. Provinční život ji však začíná nudit, zvláště ve chvíli, kdy se její sestra s manželem přesouvají do Toskánska, kde zdědili rodinné sídlo...
romány
Ukázky

Císařská vyhlídka

189 Kč
132 Kč
Ideální manžel z nebe nespadne - 30%
Patricii Lomové se blíží čtyřicítka a její biologické hodiny bijí na poplach. Jenže kde vzít manžela a nekrást? Patricia žije na malém městě. Její rodiče tu měli knihkupectví s malou literární kavárnou, které po jejich smrti převzala....
romány
Ukázky

Ideální manžel z nebe nespadne

169 Kč
118 Kč
Pod hvězdou bláznů - 30%
Jedna je až úzkostlivě zodpovědná, pedantická a zvyklá vše plánovat, druhá je téměř ve všem pravým opakem. Až po smrti rodičů je okolnosti donutí, aby se po letech odcizení daly znovu dohromady.
romány
Ukázky

Pod hvězdou bláznů

169 Kč
118 Kč
S cejchem vraha - Mordy v časech císaře Rudolfa II. - 30%
Lukáš Trobl z Květnice, syn z nepříliš významného českého rodu, se po studiích na evangelické univerzitě v Heidelberku vrací do Čech a uchází se o místo na císařském dvoře.
romány
Ukázky

S cejchem vraha - Mordy v časech císaře Rudolfa II.

179 Kč
125 Kč
Cranfordské dámy
(1x)
Jemné dámy z Cranfordu žijí své poklidné životy, nečekají, že se bude cokoli dít, a dodržují svá poněkud výstřední pravidla. Ale samozřejmě, že život zasahuje těmi nanejvýš neobvyklými způsoby...
romány
Ukázky

Cranfordské dámy

79 Kč
Den kobylek
(1x)
Den kobylek je Westův poslední a vrcholný román vydaný roku 1939. Odehrává se v Hollywoodu, v samém srdci velkovýrobny amerických snů.
romány
Ukázky

Den kobylek

149 Kč
Zobrazuji 341 - 350 z 354 položek
<< < 1 .. 33 34 35 36 > >>