Nejprodávanější Kniha v roce 2024
medicína

Bez léčby to jde - 11%
Práce se prostřednictvím vztahové perspektivy zaměřuje na proces, kterým procházejí osoby ukončující své užívání pervitinu bez podpory odborných zařízení.
medicína

Bez léčby to jde

185 Kč
164 Kč
Digitální demence - 11%

Digitální média — počítače, smartphony, herní konzoly a v neposlední řadě i televize — nám mění život. V USA dnes mladiství věnují digitálním médiím více času — alespoň sedm a půl hodiny denně — než spánku.

medicína
Ukázky

Digitální demence

341 Kč
303 Kč
Mikrobiologie - 11%
Stručná učebnice zaměřená na studující, pro něž je klinická mikrobiologie součástí zdravotnického vzdělání. Vědomosti o vybraných druzích bakterií, virů, hub a parazitických prvoků mají napomáhat orientaci v mikrobiologii denní zdravotnické praxe.
medicína

Mikrobiologie

269 Kč
239 Kč
O psychologii bytí - 11%
(1x)
Jednou z nejčastěji citovaných teorií v oblasti lidské motivace je bezpochyby hierarchie lidských potřeb Abrahama H. Maslowa. Podle tohoto autora jsou lidské potřeby uspořádány od nejnižších k nejvyšším.
medicína

O psychologii bytí

431 Kč
383 Kč
Pediatrie - 11%
Základní učebnice v oboru, vynikající svým pojetím, aktuálností, rozsahem i zpracováním. Překlad 6. vydání z roku 2011 úspěšné knihy německé autorky, kterou pod původním názvem Intensivkurs Pädiatrie vydalo nakladatelství Urban & Fischer – Elsevier.
medicína

Pediatrie

1 709 Kč
1 519 Kč
Anatomie 2 - 11%
Druhý díl vynikající učebnice obsahuje anatomii gastropulmonálního a urogenitálního systému a soustavy žláz s vnitřní sekrecí. Oproti předchozímu vydání je text doplněn o poslední poznatky z oblastí týkajících se vývoje orgánů, genetiky a embryologie.
medicína

Anatomie 2

1 565 Kč
1 391 Kč
Anatomie emocí - 11%
Kniha je pokusem o propojení anatomie lidského těla s oblastí emocí.
Keleman popisuje individuální podobu, tvar lidského těla jako výsledek dynamické interakce geneticky daných tvarů s osobním emočním příběhem člověka, jako pokračující proces.
medicína

Anatomie emocí

314 Kč
279 Kč
Cévní sonografie - 11%
Po úspěšné publikaci "Sonografie velkých krčních cév", která dostala cenu odborné společnosti a byla rychle rozebrána, se ujal autor sepsání komplexní publikace, která zahrnuje sonografické vyšetření celého cévního systému.
medicína

Cévní sonografie

701 Kč
623 Kč
Chrápání
Ten, kdo chrápe, žije nezdravě – a ten, kdo je tomuto nočnímu koncertu vystaven, stejně tak. Silné nadměrné chrápání vede k poruchám spánku, trvale poškozuje imunitní systém a může způsobit srdeční obtíže a problémy krevního oběhu.
medicína

Chrápání

89 Kč
Iluze optimismu - 11%
Jakým způsobem v mozku vzniká naděje? Co nás dokáže přimět, abychom šli za svým snem? Co se stane, když se naše očekávání nenaplní? Liší se mozek optimisty a pesimisty?

medicína

Iluze optimismu

341 Kč
303 Kč
Zobrazuji 381 - 390 z 409 položek
<< < 1 .. 37 38 39 40 41 > >>