Nejprodávanější tituly v roce 2024
naučné

Hadi a lidi - 11%
Výpravná obrazová a zároveň zábavná kniha pro děti a rodiče. Mapuje proměnlivý vztah člověka a těchto neobyčejných tvorů. Provede vás napříč klikatou historií i skrze kontinenty všude, kde se něco šustne, a ukáže vám, že hadů netřeba se bát.
naučné
Ukázky

Hadi a lidi

329 Kč
292 Kč
Obrázky z dějin zeměpisných objevů (a výletů) - 11%
Třetí kniha z oblíbené série, která dětem komiksovou a hravou formou přibližuje naše dějiny. Máte rádi historii? Vydejte se se svými dětmi na dobrodružnou cestu společně s Marcem Polem, Kryštofem Kolumbem, ale i s dalšími objeviteli a dobrodruhy.
naučné

Obrázky z dějin zeměpisných objevů (a výletů)

269 Kč
239 Kč
Umění vnímat architekturu pro děti a rodiče - 11%
Jak přemýšlet o architektuře pro laiky i znalce od deseti do sta let. Albert Einstein kdysi řekl: „Pokud to neumíš jednoduše vysvětlit, tak tomu dostatečně nerozumíš.
naučné

Umění vnímat architekturu pro děti a rodiče

899 Kč
799 Kč
Jak postavit železnici - 11%
Až někdy pojedete vlakem, zkuste si představit krajinu před vznikem železnice. Všechny ty mosty, tunely a nádraží totiž působí dojmem, jako by tu byly odjakživa.
naučné
Ukázky

Jak postavit železnici

323 Kč
287 Kč
Pod zemí, pod vodou - 11%
(2x)
Další fascinující kniha autorů bestsellerových Map. Po obrázkovém putování kolem světa přichází čas na pozoruhodnou výpravu do nitra země a hlubin oceánů.
naučné
Ukázky

Pod zemí, pod vodou

494 Kč
439 Kč
Pusheen - omalovánky - 11%
(1x)
Košišta Pusheen se vrací v roztomilých omalovánkách jako dělaných pro fanoušky a fanynky Pusheen - Já, košišta. Tlusťoučká mourovatá Pusheen, miláček internetu, je zpět v perrrfektních omalovánkách pro děti i dospělé.
naučné

Pusheen - omalovánky

179 Kč
159 Kč
Hravý průvodce Brnem - 11%
Připravte se na hravou dávku výletů, které vás zavedou na Petrov, do Starého Brna, na Špilberk, do Mariánského údolí, na Kamenný vrch i do tajuplného brněnského podzemí.
naučné
Ukázky

Hravý průvodce Brnem

359 Kč
319 Kč
Jak být klukem - 11%
Chytrá, zábavná a otevřená příručka pro dospívající kluky zodpoví všechny důležité otázky, které si kladou kluci v pubertě. Autor, původním povoláním učitel, upřímně, vtipně a beze studu vysvětluje vše o sexu, sexuální orientaci, dospívání i holkách.
naučné
Ukázky

Jak být klukem

268 Kč
238 Kč
Jak vidět neviditelné - 11%
Svět potřebuje tvořivé lidi, tak se neboj popustit uzdu fantazii a nech se inspirovat.
naučné
Ukázky

Jak vidět neviditelné

495 Kč
440 Kč
Na co nemůžeš sáhnout - 11%
Pokoušeli jste se někdy dětem vysvětlit, co je to láska, radost, pomoc, rok nebo demokracie? S abstraktními pojmy to může být docela složité, protože si je nemůžeme prohlédnout, ani si na ně sáhnout. A právě proto vznikla tato jedinečná encyklopedie!
naučné

Na co nemůžeš sáhnout

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 201 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 21 > >>