Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2024
dějiny všedního dne

Hon na krtka KGB ve vedení CIA - 11%
Investigativní příběh o honu na krtka KGB zahrabaného v nejvyšších patrech CIA.
dějiny všedního dne

Hon na krtka KGB ve vedení CIA

359 Kč
319 Kč
Základy marxismu I. - 11%
(1x)
Proč by nás měl zajímat marxismus ‒ nějaká teorie 150 let stará? Po více než 30 letech života v kapitalismu je nám plně jasné, že boj za opravdu spravedlivou, svobodnou a demokratickou společnost nebyl ani náhodou dokončen.
dějiny všedního dne
Ukázky

Základy marxismu I.

134 Kč
119 Kč
Život staré Šumavy - 11%
Kniha historika a spisovatele Vlastimila Vondrušky vypráví čtivým a přitom fundovaným způsobem o proměnách život staré Šumavy.
dějiny všedního dne
Ukázky

Život staré Šumavy

314 Kč
279 Kč
Sestry - 11%
(3x)
Autorizované rozhovory se čtyřmi generacemi řeholních sester sledují každodenní život těchto žen v dobách komunistického Československa i v současnosti a přinášejí autentický vhled do jejich tichých, avšak výjimečných osudů.
dějiny všedního dne
Ukázky

Sestry

322 Kč
286 Kč
Kniha o městě dam - 11%
(2x)
Kristina Pisánská (1364–1430), která se díky svému otci lékaři pohybovala několik let na pařížském francouzském královském dvoře, patří k prvním ženským intelektuálkám, jež ve svých literárních textech reflektovaly problematiku života žen.
dějiny všedního dne

Kniha o městě dam

358 Kč
318 Kč
Francois Rabelais a lidová kultura středověku a renesance - 6%
Kniha patří ke klasickým dílům historické literatury druhé poloviny 20. století. Bachtin v ní prostřednictvím Rabelaisova románu Gargantua a Pontagruel objevil téma karnevalu, světa převráceného naruby, zábavy, narážek a veselosti.
dějiny všedního dne

Francois Rabelais a lidová kultura středověku a renesance

381 Kč
358 Kč
Chudá Praha - 11%
Praha, jak ji neznáte. Chudá Praha. Víte, kde byste našli Fišpanku, Bílý hrad nebo Arizonu? Jaké služby poskytoval hotel Kandelábr, kdo byl otec chudých a jak se žilo v nouzových koloniích?
dějiny všedního dne

Chudá Praha

468 Kč
416 Kč
Základy marxismu II. - 11%
Druhý svazek Základů marxismu nás v dalším výběru z Marxova a Engelsova politického, filozofického a ekonomického díla zavádí hlouběji do studia vědeckého socialismu a kritiky naší současné, kapitalistické společnosti.
dějiny všedního dne
Ukázky

Základy marxismu II.

153 Kč
136 Kč
Fenomény lidových tradic - 11%
Publikace s etnologickou tematikou s výrazným zaměřením na obrazovou část přibližuje i nezasvěceným čtenářům bohatství lidových tradic naší země.
dějiny všedního dne

Fenomény lidových tradic

350 Kč
311 Kč
Kronika protektorátu - 11%
(5x)
Represe – rezistence – holocaust – státní a okupační správa – kolaborace – bojové operace – kultura – všední život. Kronikovou formou den po dni zachycené události "všedního dne" v protektorátu.
dějiny všedního dne
Ukázky

Kronika protektorátu

896 Kč
796 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 123 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>