Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
stavba a úpravy

Rekonstrukce jádra v panelovém domě - 20%
Chcete mít místo umakartového jádra krásnou koupelnu a nevíte jak na to? Pak držíte v rukou příručku, která vám poradí s architektonickým řešením i vlastní stavbou.
stavba a úpravy
Ukázky

Rekonstrukce jádra v panelovém domě

161 Kč
129 Kč
Úsporný rodinný dům - 20%
Neplaťte za energie v domě víc než je nezbytně nutné! Nevíte jak na to? Praktická příručka předního odborníka na poradenství v této problematice vám poradí jak na to.
stavba a úpravy
Ukázky

Úsporný rodinný dům

152 Kč
122 Kč
Připravujeme zahradu na jaro a léto - 20%
S blížícím se koncem zimy začíná majitel zahrady přemýšlet, co ve své zahradě vylepšit, odkud začít, aby byl v létě se svým dílem spokojen.
stavba a úpravy
Ukázky

Připravujeme zahradu na jaro a léto

135 Kč
108 Kč
Voda v domě a na chatě - 20%
Publikace je zaměřena na způsoby hospodaření se všemi používanými druhy vod, srážkovou, šedou z praní a umývání, odpadní hnědou, splaškovou včetně zneškodňování a využití bioodpadů, produkovaných v těchto zařízeních.
stavba a úpravy
Ukázky

Voda v domě a na chatě

135 Kč
108 Kč
Zakládáme a udržujeme ekozahradu - 20%
Přírodní zahrady korespondují se současným zvyšujícím se zájmem o udržitelný způsob života. Snahou autora je ukázat, že zahrada není jenom bojištěm, kde se utkáváme se škůdci a plevelem.
stavba a úpravy
Ukázky

Zakládáme a udržujeme ekozahradu

144 Kč
115 Kč
100 tradičních stavebních detailů - ochrana proti vodě - 20%
Kniha přináší výběr 100 tradičních, léty prověřených detailů týkajících se problematiky dodatečného odvlhčování zdiva, uváděných v odborných publikacích zejména na konci 19. a v první polovině 20. století.
stavba a úpravy
Ukázky

100 tradičních stavebních detailů - ochrana proti vodě

280 Kč
224 Kč
Stavba a užívání nízkoenergetických a pasivních domů - 20%
Kniha navazuje na předchozí úspěšnou knihu "Stavba rodinného domu krok za krokem". Přehledně a čtivou formou popisuje požadavky na návrh, stavbu i bydlení v energeticky úsporném domě.
stavba a úpravy
Ukázky

Stavba a užívání nízkoenergetických a pasivních domů

382 Kč
306 Kč
Pracujeme se dřevem - 20%
V upraveném vydání úspěšné knihy se čtenáři dozví jaké jsou základní druhy dřeva, jak postupovat při jeho ručním opracování, jak dřevo reaguje na změnu prostředí, jaké povrchové úpravy se používaly dříve a nyní, jaké si zvolit pracovní nástroje.
stavba a úpravy
Ukázky

Pracujeme se dřevem

135 Kč
108 Kč
Koupací jezírka - 20%
Kniha tematicky doplňuje úspěšnou knihu Zahradní jezírka a vodní rostliny. Je určena všem milovníkům vody v zahradě, kteří si chtějí zbudovat vlastní přírodní rybníček.
stavba a úpravy
Ukázky

Koupací jezírka

254 Kč
203 Kč
Odvlhčování staveb - 20%
Kniha určená pro projektanty, architekty, stavební techniky i studenty středních a vysokých škol navazuje na úspěšnou první publikaci a je doplněna a aktualizována o nové informace.
stavba a úpravy
Ukázky

Odvlhčování staveb

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>