Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
všeobecné a ostatní

Labyrint pohybu - 20%
(4x)
Knižní rozhovor s renomovaným fyzioterapeutem prof. Kolářem.„Hýbeme se buď málo, nebo špatně a pohyb se vytrácí nejen ze života, ale i z medicíny,“tvrdí profesor Pavel Kolář, renomovaný fyzioterapeut, který už třicet let působí na poli rehabilitační medicíny, potažmo i té sportovní.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Labyrint pohybu

249 Kč
199 Kč
Neonatologie - 20%
Publikace Neonatologie má ambice stát se základním manuálem péče o novorozence pro neonatology a rozšířit vzdělání dětských lékařů, porodníků a spolupracujících lékařů.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Neonatologie

80 Kč
64 Kč
Umění být zdráv - 20%
(9x)

Vše je propojené: Jak se chovat k vlastnímu tělu a předcházet nemocem? Jeden z nejuznávanějších představitelů funkční medicíny Jan Vojáček vám ukáže, jak ve vlastním organismu probudit schopnost samoléčby a najít ztracenou harmonii.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Umění být zdráv

279 Kč
223 Kč
Každá bolest má svou příčinu - 20%
(1x)

Nezapomínejte na příčiny. Jsou řešením vašeho problému. Proč nás bolí tělo, i když cvičíme? Jak se máme starat o děti z hlediska jejich pohybového a psychického vývoje? Co nám psychosomatické problémy prozradí o našem životě? A jak souvisí naše problémy v dospělosti s naším dětstvím?

všeobecné a ostatní
Ukázky

Každá bolest má svou příčinu

279 Kč
223 Kč
Tajemství energie - 20%
Tajemství celkové pohody spočívá ve zvládnutí životní energie. Všechny ty diety, potravinové doplňky, cvičení a terapie mohou fungovat (konečně!) jen tehdy, jestliže je dokážete propojit se samou podstatou energetického toku.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Tajemství energie

212 Kč
170 Kč
Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity - 20%
Stále více se šíří a potvrzuje poznání, že dostatek pravidelného a přiměřeného pohybu patří nejen k základním podmínkám zdraví, ale i k udržení dobré kondice. O tom, co je nejvhodnější pro každou věkovou kategorii, informuje tato kniha.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity

240 Kč
192 Kč
Šest látek, které vám změní život - 20%
„Jak by na vás asi zapůsobil Andělský koktejl namíchaný z dopaminu, serotoninu a endorfinů? Nebo byste si raději dali Ďábelský koktejl, jehož hlavní složkou je kortizol? Kniha vás seznámí s tím, jak na lidský organismus působí šest klíčových látek
všeobecné a ostatní
Ukázky

Šest látek, které vám změní život

270 Kč
216 Kč
Pomoc dětské duši - 20%
Ordinace dětských psychologů a psychiatrů jsou přeplněné k prasknutí. Co se to s dětmi děje? Místo, aby si užívaly nejhezčí životní období, trpí úzkostmi, depresemi a dalšími psychickými obtížemi. Roky pandemie situaci rozhodně nezlepšily, naopak.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Pomoc dětské duši

209 Kč
167 Kč
Naučte se správně dýchat - 20%
Každý z nás si myslí, že dýchá správně, dýchání je přece jednou ze základních životních funkcí. Navzdory tomu, co si intuitivně myslíme, dýcháme většinou špatně.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Naučte se správně dýchat

258 Kč
206 Kč
Osobní receptář pro zdraví a pohodu - 20%
(1x)

Rovnováhu máte na dosah. Pokračování bestselleru Velmi osobní kniha o zdraví. Chcete být ve skvělé formě, cítit se dobře a udržet si doma pohodu? Dosáhnout toho není žádná věda. Stačí mít chuť a informace nezatížené zájmy výrobců a prodejců.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Osobní receptář pro zdraví a pohodu

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 200 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 20 > >>