Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
všeobecné a ostatní

Nádech, výdech - 20%
Je čas opět ovládnout svůj dech. Od chvíle, kdy se v důsledku tragické ztráty naučil pracovat s dechem, Stuart Sandeman pomohl tisícům lidí změnit život.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Nádech, výdech

330 Kč
264 Kč
Ukotvení - 20%
Pokud máte pocit, že vás každodenní stresy vyloženě ohrožují na životě, má to svůj důvod – váš nervový systém není v rovnováze.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Ukotvení

265 Kč
212 Kč
Posilování stresem - Cesta k odolnosti - 20%
(2x)
O stresu se hovoří zejména jako o umělé, lidstvem vyrobené zátěži. Člověk se musel naučit porozumět a vzdorovat rozmanitým stresovým vlivům od počátku své existence.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Posilování stresem - Cesta k odolnosti

279 Kč
223 Kč
Sedm darů menopauzy - 20%
Menopauza je dramatické, ale značně přehlížené vývojové okno vedoucí do druhé poloviny života.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Sedm darů menopauzy

245 Kč
196 Kč
Cirkadiánní kód - 20%
(4x)
Je to tak snadné: stačí udržovat skrytý rytmus těla, které střídavě zapíná a vypíná své funkce, aby kromě práce zvládlo i regeneraci – a naše zdraví se zase vrátí ke své dokonalosti.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Cirkadiánní kód

279 Kč
223 Kč
Proč spíme - 20%
(3x)
Důkazy, které Walker předkládá, jsou víc než dostačující k tomu, abyste šli spát. Nejde o otázku volby, ale přežití. Čím kratší dobu spíte, tím kratší dobu žijete.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Proč spíme

299 Kč
239 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 20%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Kettlebell Simple & Sinister

319 Kč
255 Kč
Ajurvéda & jóga pro ženy - 20%
Objevte sílu jógy a ájurvédy pro ženy! Zkušená lektorka Zuzana Klingrová vám ukáže, jak mít spokojenější, šťastnější a zdravější život.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Ajurvéda & jóga pro ženy

349 Kč
279 Kč
Vulva není vagína - 20%
(1x)
Víte, jaký je rozdíl mezi vulvou a vagínou? Co jsou to kapičky lásky a co nikdy nedávat do pochvy? Pokud ne, nezoufejte – držíte v rukou průvodce pro ženy každého věku, ale i pro zvídavé muže, které zajímají témata jako menstruace, menopauza, různé druhy sexu a jejich nástrahy.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Vulva není vagína

229 Kč
183 Kč
Mechanika zad - 20%

Návod, jak se zbavil bolesti zad pomocí McGillovy metody Kniha kanadského lékaře představuje první počin svého druhu určený široké veřejnosti, který přistupuje komplexně k problematice bolesti zad. Prezentuje výsledky 35letého výzkumu a studií funkcí páteře. Přináší celou sérii postupů, které dohromady tvoří převratnou metodu řešení problémů s bolestmi zad.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Mechanika zad

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 197 položek
<< < 1 2 3 4 .. 20 > >>