Nejprodávanější audioknihy v roce 2024
druhý stupeň

Jak Hurvínek do lesa volá, tak se Spejbl ozývá - 20%
Ekvilibristika slovního humoru Miloše Kirschnera, dlouholetého interpreta Spejbla a Hurvínka a ředitele Divadla S+H, bavila nejen děti, ale neméně i jejich rodiče, kteří si dialogy obou loutek s překvapivými obraty a pointami dokázali obzvlášť vychutnat.
druhý stupeň
Ukázky

Jak Hurvínek do lesa volá, tak se Spejbl ozývá

99 Kč
79 Kč
Auto z pralesa - 11%

Krátké povídky Daisy Mrázkové otevírají vnímavým dětem oči, aby pochopily malé obyčejné věci, které utvářejí svět.

„Bylo jedno město velice krásné, velice nové, velice skleněné, velice železobetonové. A domy byly vysoké a bílé jako kostky cukru..“

druhý stupeň

Auto z pralesa

269 Kč
239 Kč
Barí, syn Kazanův - 20%
Román amerického spisovatele Jamese Olivera Curwooda o Barím, potomku slavného zvířecího hrdiny Kazana a jeho družky Šedky, nás opět zavede do nádherné americké divočiny.
druhý stupeň
Ukázky

Barí, syn Kazanův

249 Kč
199 Kč
Bořík & spol. - 11%

Každý správný kluk je neřízená střela. A čtyři takoví jsou pohroma na kvadrát! Bylo jich pět – ne, vlastně jen čtyři, protože Bohoušek je zavrženíhodný šprt. Bořík, Aleš, Mirek a Čenda z holešovické základky hned vedle Stromovky...

druhý stupeň

Bořík & spol.

314 Kč
279 Kč
Kluk v sukních - 20%
Další třeskutě zábavná i dojemná knížka britského herce, scenáristy a spisovatele Davida Walliamse, autora bestselleru Babička drsňačka a Pan Smraďoch.
druhý stupeň
Ukázky

Kluk v sukních

299 Kč
239 Kč
Postrach jezera & Dech smrti - 11%

Strach je nejhorší vězení. A proto se ničeho nebojte, ani čarodějnic (v sobě)! Během sportovního dne se na zamrzlém jezeře Mälaren stane něco strašného – Alrik se propadne pod led! Sídlí snad pod vodou temné síly?

druhý stupeň

Postrach jezera & Dech smrti

296 Kč
263 Kč
Zemí šelem - 11%
Dobrodružný román představí další Vernův vynález - obojživelný dopravní prostředek, obrovského ocelového slona poháněného párou. Strhující příběh se tentokrát odehrává v Indii.
druhý stupeň

Zemí šelem

349 Kč
310 Kč
Poklad ve stříbrném jezeře - 11%
Dobrodružný román, v němž neporazitelný Old Shatterhand s rudým bratrem Vinnetouem bojují o starý indiánský poklad uložený uprostřed Stříbrného jezera.
druhý stupeň

Poklad ve stříbrném jezeře

296 Kč
263 Kč
Emil a detektivové - 11%
Kdo ukradl Emilovi peníze pro babičku? Oblíbená detektivka plná napětí a vtipu, která těší děti od prvního vydání dodnes.
druhý stupeň

Emil a detektivové

314 Kč
279 Kč
Fotbaláci. Záhada usínajících rozhodčích - 11%
Jmenuju se Francisco, ale všichni z týmu mi říkají Pako. Nedávno mi bylo jedenáct a právě jdu kopat tu nejdůležitější penaltu v dějinách Soto Alta.
druhý stupeň

Fotbaláci. Záhada usínajících rozhodčích

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 41 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>