Sešitek obsahuje většinou recepty na jednoduchá jídla. Předpokladem pro jejich přípravu jsou kvalitní suroviny a zelenina pěstovaná přirozeným způsobem bez použití umělých hnojiv. Pokrmy jsou většinou z drůbežího masa nebo ryb.
Vařit při jednom pro toho, kdo si potrpí na maso, ale i kdo ho z nějakého důvodu nechce? S naší ojedinělou kuchařkou to nebude žádný problém!
Kniha vychází z myšlenky tolerantního flexiteriánství, kdy jídlo má být pro všechny příjemným zážitkem.
Takové jídlo pečené na plechu, to je opravdu praktická věc. V troubě se vlastně připravuje samo, jen občas něco zamícháte nebo přidáte další přísady, aby všechno bylo hotové současně.
Přísloví říká, že „někdy méně je více“. A opravdu – pokud chytře zkombinujete několik kvalitních surovin, můžete vykouzlit během okamžiku voňavé a chutné pokrmy. Nakupování mála surovin ušetří čas a usnadní přípravu.
Když před osmi lety vyšla Ivě Kohoutkové knížka Pečeme bez lepku, nenapadlo ji, že tím nekončí. Její knížka měla úspěch, a tak následovala další – Vaříme bez lepku. A nyní tu máme Cukroví bez lepku!
Požitkářská kuchařka Forbes Cooking není jen výčtem receptů, ale předlohou pro sváteční i všední dny, které se díky ní zalesknou bohatstvím chutí a vůní. Projezte se světovými kuchyněmi a nechte se podmanit jejich hojností a dekadencí.
Podle knihy špičkového britského šéfkuchaře Gordona Ramsaye uvaříte skvělé pokrmy prostě za chvilku. Navíc při každém vaření budete stále rychlejší díky Gordonovým zkratkám a šikovným trikům, které zkrátí dobu přípravy a uspíší vaření.
Foodblogerka Die Wölkchenbäckerei nabízí sbírku receptů pro každého, kdo se snaží zhubnout a mění proto jídelníček, zároveň se nechce obejít bez chleba, koláčů a jiného pečiva.