Knižní bestseller "Poklady klasické čeké kuchyně" doplňuje tato ještě lépe propracovaná a obsáhlejší kuchařská kniha Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu.
Kdo je vlastně z našeho hlediska lenoch? Ten, kdo vaří s minimálními náklady při nákupu i přípravě a kdo se řídí heslem: šikovně nakupovat, optimálně kombinovat, rychle uvařit a v klidu si pochutnat.
Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020. Jsou syté a výživné, přesto se však v našem jídelníčku neobjevují příliš často. To je ovšem obrovská škoda! Díky naší nové kuchařc
Pečeme chleba z kvásku a děláme domácí těsta přináší pečící recepty našich babiček na domácí chléb pečivo i různé laskominky jak je shromáždila a podle nich pekla známá propagátorka tradičního životního stylu Alena Gajdušková.
Jedinečná publikace zabývající se vším, co vás kolem piva napadne. Složením, řazením do kategorií, kuriozitami, zákony doma i ve světě a dalšími záležitostmi.
Jižní Morava není jen krajem vína. Pivovary tu byly už od středověku a do módy se vrací i dnes. V celém regionu vyrostlo už téměř 60 minipivovarů a další se chystají. Konzumenti žijí ve zlaté době, mohou ochutnávat podle libosti.