Nejprodávanější tituly v roce 2024
sci-fi

Kacíři Duny
Páté pokračování monumentální ságy! Leto Atreides je mrtvý. Patnáct set let po jeho smrti se impérium rozpadlo.
sci-fi
Ukázky

Kacíři Duny

494 Kč
Silo
(5x)
„Pokud tě nezabijí lži, udělá to pravda.“ Úvodní část kultovní postapokalyptické trilogie, která oslovila čtenáře po celém světě, vyšla ve čtyřiceti zemích a dvaceti jazycích.
sci-fi

Silo

359 Kč
Toulavá Země
(1x)
Imaginativní povídková sbírka od autora bestselleru Problém tří těles. Liou Cch’-sin, nejznámější čínský autor science fiction, uchvátil svět svou rozsáhlou trilogií Vzpomínka na Zemi, avšak jeho povídková tvorba je neméně strhující a zajímavá.
sci-fi

Toulavá Země

269 Kč
Silo 2: Turnus
(1x)
„Některá tajemství musí zůstat skryta.“ Co předcházelo životu v silech, podzemních mnohapatrových objektech, jediných místech na zeměkouli, kde mohou lidé přežít?
sci-fi

Silo 2: Turnus

449 Kč
Let Eisensteinu
(1x)
Poté, co byl velitel Sedmé roty Gardy smrti bitevní kapitán Garro svědkem událostí na Ištvanu III a uvědomil si, do jaké hry byl bez svého vědomí zatažen, zmocní se fregaty Eisenstein a vydá se na Terru varovat Císaře před Horovou zradou.
sci-fi

Let Eisensteinu

350 Kč
Převozník
Od autora bestselleru New York Times Přechod přichází strhující nový román o skupině přeživších na skryté ostrovní utopii – kde pravda není taková, jak se zdá.
sci-fi

Převozník

584 Kč
Mycelium - Povídky
Myceliální sága Vilmy Kadlečkové obsahuje kromě osmi knih také tři povídky, které rozvíjejí děj celého příběhu a dodají čtenářům další rozměr mnohovrstevnatého autorčina vesmíru.
sci-fi
Ukázky

Mycelium - Povídky

198 Kč
Loď
V tomto druhém dílu Vzestupu Džainu nás Neal Asher bere na vzrušující jízdu mezihvězdnou politikou v době hrozící války.
sci-fi

Loď

377 Kč
Neuromancer
Case, jeden z nejlepších „kovbojů kyberprostoru“, kteří se pohybují ve virtuálním vesmíru, udělal chybu, za kterou byl surově potrestán.
sci-fi

Neuromancer

359 Kč
Prach
Každý začátek má svůj konec. Kultovní román Silo čtenářům představil fascinující a propracovaný postapokalyptický svět podzemních základen.
sci-fi

Prach

449 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 817 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 82 > >>