Nejprodávanější tituly v roce 2024
dům a zahrada

Elektroinstalace krok za krokem - 20%
Elektromontéři, studenti i pracovníci stavebních profesí zde naleznou informace o nejnovějších trendech v elektrických instalacích a kutilové příklady správných způsobů vytváření těchto instalací.
dům a zahrada
Ukázky

Elektroinstalace krok za krokem

135 Kč
108 Kč
Co to tady roste? - 11%
Křez, hulevník, zvěšinec, děrkavka, škarda, kuřinka – víte, že ve městě můžete potkat rozmanitou přehlídku rostlin ze všech koutů světa?
dům a zahrada

Co to tady roste?

314 Kč
279 Kč
Historický nábytek - 11%
?Druhé, přepracované a rozšířené vydání jedinečné ucelené encyklopedie historického nábytku, v níž se renomovaný autor podrobně věnuje nejen nábytkové typologii, ale spolu se slohovým zařazením se zabývá i vývojem a popisem konstrukcí, spojů a používaných materiálů.
dům a zahrada

Historický nábytek

494 Kč
439 Kč
Pěstování révy vinné - 11%
Komplexní příručka k pěstování révy vinné v českých podmínkách.
dům a zahrada

Pěstování révy vinné

584 Kč
519 Kč
Psi - 11%
Milovníci psů, zbystřete! Tato kniha je plná těch nejoblíbenějších i nejvzácnějších psích plemen, od pracovitých ohařů po přítulné mazlíčky. Objevte, čím je každé plemeno jedinečné.
dům a zahrada

Psi

341 Kč
303 Kč
Soběstačnost - 11%
Kniha o zeleninových záhonech, slepicích i zavařeninách: vaše cesta k soběstačnosti!
dům a zahrada

Soběstačnost

449 Kč
399 Kč
Pes v umění - 11%
Psi milujeme pro jejich veselou povahu a přátelskou společnost, kterou nám nezištně poskytují. „Pes v umění“ je osobitá sbírka obrazů a ilustrací psů vytvořených umělci z celého světa.
dům a zahrada

Pes v umění

314 Kč
279 Kč
Uchovávání úrody - 11%
Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček.
dům a zahrada

Uchovávání úrody

207 Kč
184 Kč
Elektrotechnická schémata a zapojení v praxi 2 - 11%
V knize Elektrotechnická schémata a zapojení v praxi 2: Řídicí a ovládací prvky naleznete schematická zapojení domovních elektroinstalací, doporučená zapojení elektrických rozváděčů, elektronických ovládačů a spoustu dalších.
dům a zahrada
Ukázky

Elektrotechnická schémata a zapojení v praxi 2

359 Kč
319 Kč
Jak na vyvýšené záhony - 11%
Zahradník a autor úspěšných knih Joachim Mayer přehledně vysvětluje, jak si můžete vyvýšený záhon sami vybudovat, a to i třeba jen na terase či balkoně. Poradí, čím záhon naplnit a jak o něj pečovat, aby se v něm rostlinám dařilo.
dům a zahrada

Jak na vyvýšené záhony

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 319 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 32 > >>