Nejprodávanější tituly v roce 2024
naučné, obrazové

Kouzla a zaklínadla pro děti - 11%
Zábavný způsob, jak u dětí rozvíjet fantazii a paměť. Čáry máry pod kočáry – a je to tu! Knížka plná kouzel, zaklínadel a zaříkadel nejen pro malé čarodějky a čaroděje má pro každého něco.
naučné, obrazové
Ukázky

Kouzla a zaklínadla pro děti

224 Kč
199 Kč
Krtek a jeho svět - 11%
Ucelená „učebnice“ pro nejmenší děti, založená na řadě desíti poznávacích leporel Krtek a jeho svět. S pomocí veselých obrázků a vtipných veršům se děti zábavnou formou naučí rozeznávat geometrické tvary, protiklady, základní barvy, číslovky od 1 do 10 aj.
naučné, obrazové

Krtek a jeho svět

269 Kč
239 Kč
Krtek a tvary - 11%
Devátý z řady příběhů pro nejmenší čtenáře o tom, co všechno umí neposedný krteček a jeho zvířecí kamarádi, se věnuje poznávání základních tvarů ve světě kolem nás.
naučné, obrazové

Krtek a tvary

143 Kč
127 Kč
Malovaná města - 11%
Všechny odstíny světových metropolí v úžasně ilustrovaném průvodci.
naučné, obrazové
Ukázky

Malovaná města

314 Kč
279 Kč
Samolepky pro nejmenší Autíčko - 11%
Tento samolepkový sešit s autíčkem a mnoha zvířecími kamarády uvnitř se skvěle hodí na cesty nebo na dlouhé chvíle, kdy potřebujete své dítě zaujmout nějakou aktivitou, která ho bude zároveň bavit i rozvíjet.
naučné, obrazové

Samolepky pro nejmenší Autíčko

71 Kč
63 Kč
Vlaky - 11%
Od parních lokomotiv po nejmodernější vlaky. Dobrodružná jízda dějinami železniční dopravy.. Kdysi dávno usedla na koleje první lokomotiva a svůj náklad do cíle odvezla podobnou rychlostí, jako když jdete na procházku.
naučné, obrazové
Ukázky

Vlaky

269 Kč
239 Kč
Zápisník malého zálesáka - 11%

Nepostradatelný zápisník pro všechny kluky a holky, kteří vyrážejí do přírody za dobrodružstvím! Doktor, Modrák, Finťa a Polárka – čtyři kamarádi, kteří spolu pravidelně vyrážejí na výpravy do lesa.

naučné, obrazové
Ukázky

Zápisník malého zálesáka

152 Kč
135 Kč
Čtyřlístek pro malé školáky - 11%
Připravili jsme pro Vás novou knihu hravých listů zaměřenou především na děti od pěti do osmi let. Kniha volně navazuje na Čtyřlístek pro předškoláky. Děti budou při práci s touto edukační knihou prohlubovat zábavnou formou své tvořivé schopnosti.
naučné, obrazové

Čtyřlístek pro malé školáky

134 Kč
119 Kč
Hravý průvodce Českem I. - 11%
24 jedinečně ilustrovaných výletů od autorů oceněného bestselleru Hravý průvodce Prahou. Čekají vás prázdniny nebo volný víkend?
naučné, obrazové
Ukázky

Hravý průvodce Českem I.

314 Kč
279 Kč
Co dělají pocity? - 11%
(2x)
Laskavá obrázková knížka (nejen) o emocích. Půvabné ilustrace doprovázené krátkými, poetickými texty vybízejí k otázkám a hledání odpovědí.
naučné, obrazové

Co dělají pocity?

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 349 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 35 > >>