Nejprodávanější tituly v roce 2024
naučné, obrazové

Hadi a lidi - 11%
Výpravná obrazová a zároveň zábavná kniha pro děti a rodiče. Mapuje proměnlivý vztah člověka a těchto neobyčejných tvorů. Provede vás napříč klikatou historií i skrze kontinenty všude, kde se něco šustne, a ukáže vám, že hadů netřeba se bát.
naučné, obrazové
Ukázky

Hadi a lidi

329 Kč
292 Kč
Jógová abeceda / Yoga Alphabet - 11%
Jógová abeceda obsahuje 26 karet s popisem cviku v českém a anglickém jazyce a tipy na hry s malými kartičkami pexesa s jednotlivými písmeny. Je určena dětem i dospělým, zkrátka všem, kteří si rádi hrají s písmeny nebo se je právě učí.
naučné, obrazové
Ukázky

Jógová abeceda / Yoga Alphabet

441 Kč
392 Kč
Čtu a vím o čem - 11%
Autorka úspěšného titulu Víš, co čteš? připravila nový soubor krátkých a zábavných povídek, které jsou doprovázeny množstvím různých úkolů a otázek připomínajících motivy z pročteného textu.
naučné, obrazové

Čtu a vím o čem

143 Kč
127 Kč
Pod zemí, pod vodou - 11%
(2x)
Další fascinující kniha autorů bestsellerových Map. Po obrázkovém putování kolem světa přichází čas na pozoruhodnou výpravu do nitra země a hlubin oceánů.
naučné, obrazové
Ukázky

Pod zemí, pod vodou

494 Kč
439 Kč
Karel IV. Únos v Paříži - 11%
Bářino první a nejprodávanější dobrodružství v novém vydání! Bára našla na půdě starý atlas, vůbec přitom ale netušila, jaké skrývá tajemství. Vypravte se s Bárou za Karlem IV.
naučné, obrazové

Karel IV. Únos v Paříži

224 Kč
199 Kč
Až po uši v mechu - 11%
(1x)

Krásně ilustrovaný pohádkový příběh nás zavede doprostřed hlubokého lesa, kde žijí Bertík a Josefka. To jsou dva malí trnkové, kteří dohlížejí na to, aby v lese vše dobře fungovalo.

naučné, obrazové
Ukázky

Až po uši v mechu

221 Kč
197 Kč
Kde rostou peníze? - 11%
Knížka, doprovázena třiceti ilustracemi, přináší víc než rámcovou orientaci ve světě peněz. Děti se z ní dozví i to, proč je hloupé někomu závidět a že v životě existuje spousta důležitých věcí, které se za žádné peníze koupit nedají.
naučné, obrazové

Kde rostou peníze?

179 Kč
159 Kč
Kočka Tečka učí tvary Kruhy se samolepkami - 11%
Pracovní sešit se samolepkami kruhů vybízí děti, aby dokončovaly obrázky. Více než 250 samolepek podporuje poznávání barev, představivost a jemnou motoriku.
naučné, obrazové

Kočka Tečka učí tvary Kruhy se samolepkami

89 Kč
79 Kč
Peppa Pig - Peppa v zoo - 11%
Peppa dneska vyrazila s celou rodinou na výlet do zoo! Hledej Peppu v ZOO!
naučné, obrazové
Ukázky

Peppa Pig - Peppa v zoo

206 Kč
183 Kč
Skládej a nalepuj Moře - 11%
Hravý a barevný pracovní sešit s mořskými tvory s více než 100 samolepkami podporuje dokončování shodných obrázků, rozvíjí představivost a jemnou motoriku.
naučné, obrazové

Skládej a nalepuj Moře

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 349 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 35 > >>